Doplňky stravy, které vám pomůžou být v příštím roce zdraví

0
281

V hektické době, která nás zatěžuje každý den, nejen kolem vánoc a Nového roku, bychom měli myslet na své zdraví nejen po fyzické, ale i po psychické stránce. Vynikajícími doplňky stravy jsou například ty, které obsahují více vitamínů v jednom.

Přináší užitek srdci, cévám, mozku i nervům a obsahují 100% denní dávky vícero vitamínů. Jedním z takových je Lecitamin. Obsahuje dokonce 10 vitamínů. Ve formě rozpustného nápoje ve čtyřech různých příchutích je přijatelným a chutným pomocníkem všech, kdo ho potřebují.

Sportovce, těžce pracující  i starší populaci trápí bolesti kloubů. Můžou je pociťovat v noci, při práci, bohužel i v běžném denním životě, kdy jsou velmi nepříjemné a obtěžující. Vyhnout se bolesti pohybového aparátu pomůžou doplňky stravy obohacené o kolagen, spektrum minerálů včetně vápníku a vitamínu C pro chrupavky kloubů. Pokud budete dodávat kloubům výživu pro správnou funkčnost pohybového aparátu, bolesti úplně nebo značně ustoupí. V lékárnách často poptávaná je například Gelatina plus, která má 25letou tradici výzkumu, vývoje a výroby, díky čemuž splňuje nejvyšší požadavky na kvalitu.

V zimě i na jaře je asi nečastějším onemocněním klasické nachlazení. Najít dobrý lék na nachlazení může být v nepřehledné nabídce docela nelehké. Volíme často léky, které nejsou určeny na naše nachlazení a vybíráme to, které používáme nejčastěji, nebo nám jsou nejznámější. Proto bychom měli lékárníka vždy informovat o našem stavu a nechat si doporučit lék, který nejlépe zabere na náš aktuální druh nachlazení. Je zbytečné brát léky na kašel, když nekašleme, nebo léky na snižování horečky, když ji nemáme a naopak jen kašleme. Pokud nachlazení neustupuje a do 3 – 5 dnů nepozorujeme zlepšení zdravotního stavu, měli bychom pro jistotu vyhledat lékaře.

Další doplňky stravy najdete zde. Ať vám jsou doplňky stravy nápomocné pro celý příští rok a nemoci ať se vám obloukem vyhýbají.