Hubnout a neprochladnout? Spodní prádlo na sport

0
222
termoprádlo
termoprádlo, zdroj www.clematis.sk

Hubnout a neprochladnout? Spodní prádlo na sport

termoprádlo
termoprádlo, zdroj www.clematis.sk

Doby, kdy mezi naše sportovní oblečení patřily červené trenky, bílý nátělník a obyčejné „kecky“ jsou dávno pryč. Moderní sportovní oděvy jsou velmi praktické a dokážou splnit hned několik funkcí najednou. Samozřejmě je ale důležité si je správně zvolit podle potřeby, protože nesprávně zvolené spodní prádlo je nejen na obtíž, ale může nám kupodivu způsobit i zdravotní problémy. Podívejme se blíže, jak zvolit spodní prádlo na sport a ještě z toho můžeme výrazně profitovat.

Zhubnout a tvarovat tělo?

Spodní prádlo nabízí kupodivu mnohé možnosti, o kterých někteří ještě ani neví. Moderní prádlo nám může pomoci tvarovat některé partie při sportu zcela automaticky. Jak to funguje? Stahovací prádlo působí lehce stahovacím efektem na vybrané partie a tělo je pak nejen více namáháno a tuk je v tomto směru více spalován, ale tento typ prádla volí dámy i jako doplněk pod normální oblečení, protože samozřejmě vypadají štíhle. Stahovací prádlo je ale dobré i pro správné držení těla, můžeme se tedy tak v doplňku se dostatkem pohybu vyvarovat i nepříjemných bolestí zad.

Mezi stahovací spodní prádlo bychom si však mohli zařadit i dámské podprsenky. Kdo nezažil nepříjemně zvolenou podprsenku například při běhu, nedokáže tak ocenit sportovní podprsenky. Tento druh podprsenek je sice na trhu již delší dobu, ale až v posledních letech se uplatnila technologie používaná u profesionálních sportovců a tak každý žena může ocenit tuto skvělou funkci. Stahovací efekt tak drží poprsí na jednom místě a dámy si tak mohou užívat všechny aktivity bez nepříjemných problémů, které klasické podprsenky nedokážou řešit.

Něco pro zahřátí

Již naše babičky nám vždy říkali, abychom si vzali raději více vrstev, než jedno silné oblečení. Prochladnout je totiž velmi snadné. I na tento problém myslí moderní spodní prádlo. Jedná se o speciálně vyrobené termoprádlo, které umí skvěle hospodařit s teplem. Pokud je nám zima, teplo se udržuje a není propouštěno ven. Pokud je nám naopak teplo, kvalitní termoprádlo dokáže popustit pot, aniž bychom prochladli a je nám tak příjemně. Termoprádlo využijeme nejen v chladných měsících, ale své uplatnění najde i na horách.