Set na běžky

Kdy si koupit nové lyže? Na jaře!

Set na běžky
Set na běžky, zdroj www.lukasport.sk

Zimní sezóna ještě nedala absolutní sbohem, ale zvyšující se teploty a prodlužující se den nám jaro jasně naznačují. Ovšem právě na konci zimní sezóny je ten nejlepší čas na pořízení nových lyží. Ať si chcete pořídit nové lyže nebo běžky, či si chcete jen obnovit zimní sportovní oblečení a čekali jste na ty pořádné slevy, máte skvělou možnost.

Slevy jako hrom

Celou sezónu jste čekali na slevy a ty jsou konečně tady. Nejde jen o to, koupit levně, ale mít i z čeho vybírat. Tedy chce to odhadnout ten nejlepší čas, který je vždy na přelomu dvou sezón. Proč je ale právě tento čas nejvhodnější na koupi? I přes to, že se může zdát, že prodejci zboží schovají na půl roku do skladu a poté jej opět vytáhnou, není tomu tak. Nejčastěji se chtějí zbavit skladových zásob a uvolnit místo pro novou přicházející kolekci.

A to, že si koupíte bundu nebo běžky ze sezóny, která končí, to opravdu nikdo nepozná. Současný trh se tak rychle mění, že sledovat nové a staré modely v podstatě ani nelze. Při obrovském množství druhů zboží a konkurence tak vlastně nikdy nevyjdete z módy.

Nejen lyže a běžky

Zimní zboží nabízí široký sortiment. Pokud si jej právě teď pořídíte za nízkou cenu, je sice možné, že jej tuto zimu nevytáhnete, ale po půl roce ve skříni jistě najde zboží uplatnění. Skvělý čas je teď právě na pořízení zimní bundy, bruslí, lyží a běžek, ale i například sáně, boby nebo různé zábavné zimní zboží. Neměli bychom zapomenout ani na rukavice, čepice nebo i různé střešní boxy na lyže na střechu automobilu.

Slevy naleznete nejen v kamenných prodejnách, ale samozřejmě i na internetu. Dobrým tipem může být například lukasport.sk. Zimní zboží ve slevě je však pouze několik málo týdnů a poté, co jej nahradí jarní a letní kolekce bude pozdě. Tedy jedinečná možnost na levný nákup je pouze v těchto dnech!