čističky vzduchu
čističky vzduchu

Trápí vás nepříjemný zápach z cigaret ve vnitřních prostorách, který vylučujete buď vy, nebo kterýkoliv člen vaší rodiny? Poletují ve vaší domácnosti nekonečné mikročástice tohoto zápachu, jichž se bohužel nedokážete zbavit pouhým větráním?

Pak vsaďte na daleko efektivnější řešení v podobě čističky vzduchu. Produktu, který je konstruován tak, abyste se výše zmíněné nešvary odstranili velice snadno a rychle.

Funkčnost čističky vzduchu

cisticka-vzduchuCelý proces čistění vzduchu spočívá v jeho pohlcování a filtrování přes několik vnitřních částí. Ven poté vychází naprosto čistý vzduchu, který je navracen do vaší domácnosti. Moderní čističky vzduchu jsou schopny pracovat s účinností až 93%. Bezhlučný provoz navíc zajistí, že chodem zařízení nebudete jakkoliv vyrušováni.

Co se týče objemu vyčištěného vzduchu, liší se samozřejmě model od modelu. Pořídit si však můžete čističky vzduchu, které jsou schopny vyčistit vzduch o objemu až 450m3 za hodinu, díky čemuž se hodí i do restauračních zařízení, z nichž budete efektivně a především ekonomicky odstraňovat cigaretový kouř.

Moderní filtrační systém HPP

Většina zařízení obdobného typu je vybavena filtry s aktivním uhlíkem, HEPA filtry a mnohými dalšími doplňky. Využít však můžete i velice účinný systém HPP, který pohlcuje také pyly, alergeny, chlupy a všechny mikroskopické látky o velikosti až 0,3 mikronu. Díky tomu vás mohou čističky vzduchu zbavit nejenom cigaretového kouře, ale kupříkladu roztočů nebo plísní.

Mnohé přístroje disponují také speciální aromatickou nádobkou, která je schopna během procesu čištění vzduchu příjemně osvěžovat vaše domácí prostředí. Zajistěte si kvalitní a zdravé životní prostředí, na němž se mohou podílet produkty z internetového obchodu vzdusin.cz.

httpv://youtu.be/_0rpZBrlKNA