Na každého z nás občas dolehne tíha náročného období ať už v zaměstnání, při studiu, provozujete-li vrcholový sport atd. Jste-li i vy v této situaci, k opětovnému získání energie využijte nukleotidy, které jsou obsaženy v doplňku stravy Nuke Forte. Budete mile překvapeni, jak vás “nakopne“.

Co to jsou nukleotidy?

Jde o základy nukleových kyselin DNA a RNA, jež jsou nositeli dědičnosti. Vznikají po rozštěpení nukleových kyselin a obsahují je jádra všech buněk. Zároveň je najdete i v řadě důležitých enzymů, které jsou nepostradatelné pro nutriční i energetický metabolismus.

Naše tělo je neustále potřebuje. V dětství prospívají ve zvýšené míře pro lepší růst organismu, v dospělosti a vyšším věku k regeneraci tkání, rekonvalescenci po vyléčení onemocnění, ale i ke správné funkci imunitního systému, metabolismu a k ochraně před oxidativním stresem.

Nová zjištění a fakta

Dlouho nebyla nukleotidům připisována velká váha. Odborníci si mysleli, že úloha nukleotidů v lidských životech není až tak veliká. Nedávno však došlo ke zjištění, že jsou nepostradatelnou nutriční složkou i díky tomu, že je lidský organismus dokáže využít ze stravy přímo. V případě, že jich máme nedostatek, může se tato skutečnost odrazit negativně na imunitní funkci, funkci jaterní tkáně, střevním traktu či srdci.

Chraňte se před únavou i nemocí

Zvýšený příjem nukleotidů dodá vašemu tělu energii a tím ho zároveň posílí před hrozícími onemocněními. Přece jen dávno víme, že organismus bez energie, unavený, vyčerpaný, podlehne mnohem snáze nemoci, než ten, který je plný síly, svěží a má na to, aby propuknutí choroby zamezil.

Imunitu velmi ovlivňuje správná výživa. Příjem nukleotidů pomůže při překonání trojice potíží, které mají vliv na zhoršování imunity i nedostatek energie. Jsou to pracovní vytížení s psychickým vypětím, nedostatečný pohyb z důvodu časové tísně a špatné stravovací návyky.

Pořiďte si NUKE FORTE, doplněk stravy, který vám pomůže překonat období plné vypětí, při stárnutí nebo rekonvalescenci a podpořte váš imunitní systém, metabolismus a mnohé další.