Nebuďte na hubnutí sami

0
251

 

zdravější, mladší, štíhlejší

Trápíte se s nadváhou? Občas se podaří něco shodit, ale kila se vrátí v ještě větším počtu? Možná je to proto, že jste na boj s nadváhou sami.

Víte, kdy je správný čas začít hubnout? Právě teď! A to platí v zimě i v létě. Bez zbytečných kilogramů navíc se budete cítit šťastnější, budete vypadat mladší a více sexy. Na jaře je ideální doba začít hubnout do plavek a na Nový rok je jedním z nejčastějších předsevzetí právě Zhubnout.

Většina z nás ale nevydrží a brzy selže. Když už další metody nezabírají, je potřeba najít si spoluhráče a začít bojovat ve dvou. Tím spoluhráčem totiž může být odborník a specialista – výživový poradce.

Ten vám totiž nejenže sestaví jídelníček na míru, ale také vám doporučí vhodný pohyb – mírný, protože nic se nesmí přehánět.

Podobných programů existuje několik, ale jen jeden má úvodní konzultaci, tu nejdůležitější, zdarma. Ušetříte tak hned několik set korun a dozvíte se o sobě cenné informace. Chcete-li zjistit, o jakou společnost se jedná, čtěte dále.

S poradcem si sestavíte plán hubnutí a ten budete dodržovat! Každý týden můžete přijít na další konzultaci, kde se vyhodnotí výsledky a upraví postup hubnutí. Ženy po celém světě dosahují skvelých výsledků, možná i proto, že chtějí dokázat svému poradci, že jeho snaha nebyla marná a něco se opravdu podařilo. A o to jde.

Nyní již můžeme prozradit, kde tu zmíněnou konzultaci zdarma získáte. Je to Naturhouse a to je společnost, která působí celosvětově již 20 let. Za tu dobu pomohla zhubnout více než 4 milionům (ano, čtete správně) ženám i mužům s nadváhou a s vámi si jistě také poradí.

Zkuste to. Nic to nestojí, jen 30 minut času a můžete změnit svůj život. Přejděte na stránky NaturHouse, přečtěte si více informací a objednejte se na úvodní konzultaci zdarma. Stačí zadat jméno, telefon, email a vybrat si jednu z 60 poboček po celé ČR.

Recenze NaturHouse – Názory

martina_brno – Mne motivuje asi to, ze chci nejen sama zhubnout, ale taky to, ze kazdy tyden „musim“ na vahu, tak chci videt vysledky. Po prvnim tydnu to bylo prekvapive, ted to bylo fajn-slo to min, ale snazim se opravdu uz mesic, tak verim, ze to zitra bude videt.

Aknela – Je to super  Člověk se hned cítí líp a má lepší náladu . Jen tak dál a máte pravdu, že 0,5 kg týdně je naprosto optimální a zdravější. (pozn. redakce – více než 0,5-1 kg týdně se hubnout nedoporučuje)

Petr – Tak děvčata, jsem po 4. návštěvě, dole 8 kg, převážně tuku a to mi do toho přišel 1 týden s alkoholem, kde jsem neshodil skoro nic (0,3 kg), ale buďtě na metalovém koncertě o neperlivé vodě.  Jinak u nás Natur Haus celkem v pohodě, dietolog se mi věnuje a to mi vyhovuje. Co se cen týče, jsou doopravdy horentní, ale je to jeden z důvodů proč jsem to ještě nezabalil.

ZdravíaSport.cz tedy může NaturHouse s klidným svědomím doporučit a budeme rádi za vaše zkušenosti.

Objednat se na konzultaci zdarma