By: Pan Pacific

Návštěva u kosmetičky není až tak častá, jako je například návštěva u kadeřníka. Ženy péči o pleť často velmi podceňují a to dokonce i tehdy, když vědí, že pleť o nich může mnoho prozradit. Pokud chcete vypadat mladě a svěže, je třeba o svou pleť umět dobře pečovat.

Aby pleť  nestrádala, tak bychom jí měli dopřát nejen každodenní péči, ale také péči u odborníka, to znamená u kosmetičky. Kosmetička je odbornice, která svůj obor studovala 4 roky a tak velmi dobře ví, co je pro krásnou pleť třeba, umí ji diagnostikovat a podle toho se o vaši pokožku následně i starat.

Vy sama si doma jen těžko dopřejete dokonalou péči a to především proto, že nejste vybavená tolika přípravky a přístroji, které odbornice používá. Navíc ke své práci používá i zvětšovací lupu a tak jí neunikne žádná nedokonalost.

Ke kosmetičce většinou nechodíme proto, že máme mylnou představu toho, že pouze vyhazujeme peníze z okna. Její výsledky nejsou až tak viditelné, jako ty, které předvede kadeřník, přesto nám však péče odborníka dá mnohem víc, než taková, kterou si doma obstaráme sami. V moderní době je spousta přístrojů, které velmi pozitivně na vaši pokožku působí a vy tudíž můžete vyhledat odbornou péči právě kvůli těmto přístrojům.

Na kosmetiku nemusíte chodit často

Stačí jednou za měsíc. Nechte si zde vytrhat obočí, obarvit řasy, vyčistit pleť, nanést masku a následnou pěstící péči. Pokud vaše kosmetička nabízí přístrojovou kosmetiku, tak se jí vůbec nebraňte. Naopak. Tato kosmetika zvyšuje účinky krémů, sér a masek.

Novinkou jsou galvanické žehličky, které vyhladí vrásky, laserové gelové masky, čistící přístroje a podobně. Uvidíte, že po takovýchto procedurách viditelně omládnete. Proč tedy neudělat i něco pro svou pleť. Ta o vás totiž prozradí více, než byste sama chtěla.