Masážní studia se těší čím dál, tím větší oblibě. Stále vyšší počet klientů totiž zjišťuje, jak blahodárné účinky nejen na tělo, ale i mysl jednotlivé druhy masáží přináší. Mistři maséři zdokonalují své znalosti a rozšiřují praxi o nové způsoby i pomůcky, které je možné velmi dobře a účelně využít.

Autor obrázku: Zenspa1

Jedním z takových je masážní studio www.maserka-trebon.cz. Nachází se v Českých Budějovicích a masáže vám provede zkušená masérka Jana Hartmannová. Navštívíte-li její webové stránky, můžete si projít podrobně popsanou bohatou nabídku služeb, které nabízí. Nechybí v ní kupříkladu populární reflexní masáž plosky nohy, lymfatická drenáž, masáž lávovými kameny, Breussova masáž, zdravotní masáž, havajská masáž Lomi lomi, aromamasáže… Podstoupit můžete lymfatickou drenáž obličeje, mikromasáž očního okolí, lifting obličeje a další.

Na své si přijdou jak ženy, tak muži v jakékoli věkové kategorii. Představme si v krátkosti některé druhy masáží:

Havajská masáž LomiLomi

Neznáte Havajskou masáž LomiLomi? V tom případě byste ji měli určitě zkusit! Jedná se o jednu z nejoblíbenějších masáží světa. Jejím účelem je stimulace přírodních sil organismu, čímž dojde ke zvýšení proudění energie v lidském těle a tím k odstranění svalových i mentálních blokád.

Při Havajské masáži jde o spolupráci nejen dlaní a prstů, ale do práce jsou zapojeny i lokty a předloktí masérky.

Breussova masáž

Další velmi přínosná je kupříkladu Breussova masáž. Jde o jemnou a velmi účinnou masáž svalů probíhajících v okolí páteře, kterou si žádají jak lidé s bolestmi zad, tak svalovým napětím, nebo bolestmi hlavy. Masážním prostředkem, který Jana Hartmannová používá, je doma vyrobený třezalkový olej, jehož půspbením dochází k vyživování poškozených meziobratlových plotének. Breussova masáž bývá prováděna samostatně nebo jako doplňková masáž k jiným metodám, např. k Dornově metodě.

Mimo jiné je možné si v masážním studiu Bess zakoupit i kosmetiku společnosti Integra, která přináší na trh novou značku D´Lucanni.

Navštívíte-li masážní studio paní Hartmannové v Českých Budějovicích, zaručeně odejdete spokojeni, uvolněni a příjemně zrelaxováni. Navíc vás každý měsíc čekají zajímavé akce a nabídky.