By: Rory MacLeod

Hledáte zubaře? Pokud se poohlížíte po kvalitní stomatologické péči a jste z Prahy, neváhejte a navštivte stomatologickou ordinaci Kvalident. Svěřte se do péče profesionálů vybavených tou nejmodernější technikou a šetrnými způsoby.

Zubní ordinace Kvalident

Komplexní stomatologické ošetření pro děti i dospělé. Lékaři používají pouze spolehlivé materiály a přístroje. Technologie jdou s dobou, a proto zde můžete čekat to nejlepší a nejšetrnější zacházení. Váš chrup bude jako v bavlnce.

Při problémech, které je potřeba opravit jsou používány estetické kompozitní výplně, keramické korunky a fazety, ale také kvalitní implantáty. Kvalident nabízí také šetrné bělení zubů a fluoridaci.

Tuto ordinaci najdete v Praze 5.

Kvalitní zubní implantáty

Snad každý by chtěl mít krásný úsměv. Nádherný bílý chrup bez jediné chybičky. Mnohdy však mají naše vlastní zuby daleko k dokonalosti. Sem tam nějaký vypadne a co potom s tím? Vhodným řešením je dentální implantace. Ať už ztratíte jeden, dva nebo všechny, nahradit je můžete optimálními implantáty podle typu, formy i defektu. Vše s ohledem na finanční možnosti pacienta.

Preventivní prohlídka

Všichni víme, že prevence je důležitá. Pokud se o chrup staráme a pravidelně docházíme k zubaři, je možné zachytit případný kaz již v zárodku a úspěšně ho odstranit. Neponechávejte nic náhodě a dbejte na prevenci. Zabráníte tak velkým bolestem a nepříjemným procedurám.

Zubní ordinace Kvalident nabízí vstupní prohlídky, během které vám poskytnou i odbornou konzultaci. Bude vám vypracován individuální plán ošetření, estetické rehabilitace nebo prevence, přesně podle vašich problémů a potřeb.

Pokud přijdete na prohlídku do této špičkové stomatologické ordinace, vaše dítě dostane tuto prohlídku zcela zdarma!

Kvalident poskytuje prvotřídní šetrné služby těmi nejmodernějšími přístroji. Vaše spokojenost je předností.