Lékárna Dr. Max zabírá významné místo na trhu českých lékáren

0
263

Lékárna Dr. Max začala na českém trhu působit v roce 2006. Vznikla spojením společnosti Česká lékárna a. s. a BRL Center CZ s. r. o. Na počátku svého působení provozovala 65 provozoven. Lékárny byly většinou umístěné u obchodního domu Kaufland. Na podzim roku 2012 však dochází k aktivizaci lékáren Lloyds a ty se stávají součástí lékáren Dr. Max.

V současné době patří k nejsilnějšímu řetězci lékáren v České republice. Naleznete ji ve 115 městech České republiky. Počet provozoven se zvedl ze 65 na 290 prodejních míst. Umístěny jsou nejen v obchodních domech Kaufland, ale i v nemocnících, poliklinikách, v historických centrech velkých měst a v obchodních centrech TESCO, Globus a Interspar. Své klienty si získala především díky osobnímu přístupu k pacientům, odbornému personálu a široké dostupnosti léků.

Klienti a tato síť lékáren

Svým klientům poskytuje odborný servis na velice vysoké úrovni. Kromě vysoké úrovně odborného servisu poskytuje i konzultační činnost a trvale výhodné ceny. Disponuje i věrnostním programem. Jedná se o takzvanou klientskou kartu Dr. Max, která nabízí mnoho výhod. Mezi hlavní výhodu klientské karty rozhodně patří úspora 30 Kč za recept.

Tento poplatek je tak hrazen z prostředků veřejného zdravotního pojištění a nezatěžuje klienty. Další výhodou klientské karty je možnost nákupu vybraných produktů za exkluzivní ceny. Při každém nákupu jsou Vám na klientskou kartu přičteny body. Body můžete využít jako slevu na další nákup.

Proč zde nakupovat?

  • jedná se o nejdostupnější síť lékáren v České republice
  • otvírací doba je nejméně 12 hodin denně, sedm dní v týdnu
  • jednoduchá orientace především díky zařazení sortimentů do tematických regálů
  • trvalé nízké ceny léků a doplatků
  • věrnostní program klientská karta Dr. Max
  • trvale nízké ceny sortimentu volně prodejných léků, doplňků stravy a dětské výživy
  • každoměsíční akční slevy na vybraný sortiment
  • privátní značka a sortiment Dr. Max