Trápí vás onemocnění čelistního kloubu? Svěřte se do rukou odborníků a zbavte se obtíží

0
550
By: David Shankbone
By: David Shankbone

Bojíte se chodit k zubaři? Už nemusíte. Stačí si vybrat správnou stomatologii, kde se o vás perfektně postarají. Yurmax přichází s velmi ochotným přístupem a těmi nejmodernějšími technologiemi.

Zubní ordinace Yurmax

Pokud chcete mít zdravé zuby, je důležité chodit pravidelně k zubaři. Spousta lidí má ze stomatologů strach, ale to přece není vůbec nutné! Zvolte správnou ordinaci a přestaňte se bát!

Zubní ordinace Yurmax nabízí jednu z nejlepších stomatologických péčí. Poskytne vám maximální pohodlí a ty nejmodernější technologie. Kvalifikovaní lékaři vždy rádi zodpoví všechny vaše dotazy a poskytnou adekvátní a šetrnou péči. Příjemná atmosféra ordinace a žádné dlouhé čekání je další známkou kvality a pohodlí.

Onemocnění čelistního kloubu

Kromě obvyklých zubních obtíží se můžete setkat také s onemocněním čelistního kloubu. Bolest způsobená tímto problémem je spojena s mnoha dalšími potížemi, jako je bolest ucha, obličeje, bolest hlavy a krku nebo také omezená pohyblivost čelisti.

Poruchy čelistního kloubu bývají způsobeny mnoha různými faktory. Jedná se například o vadu skusu, úzkou horní čelist, její asymetrickou polohu či chybějící zuby.

Příčinou však může být také nekvalitní stomatologická péče. Neváhejte tedy a objednejte se na prohlídku do zubní ordinace Yurmax, kde se o vás postarají a dohlédnou na to, aby vše proběhlo správně a nic se nezanedbalo.

Léčba čelistního kloubu

Hlavním cílem je vrátit dislokovaný kloub na místo, kam patří, aby mohl zase správně fungovat. K tomu se používají různé druhy nákusných dlah, které se mohou podle potřeby střídat. Důležité je především kloub pravidelně sledovat a upravovat dlahu podle jeho aktuální polohy. Léčba je však účinná pouze tehdy, pokud je dlaha používána 24 hodin sedm dní v týdnu. Jedině tak se vychýlená čelist vrátí zase na své místo.

Nezanedbávejte prohlídku u zubaře, choďte pravidelně a vyhněte se tak mnoha různým obtížím, jejichž následná léčba je náročná. Svěřte se do péče profesionálů a ukažte světu svůj krásný úsměv!