Extra hřejivý polštář Harmonie Lux

By: Parker Knight

Máte rádi pohodlné spaní a víte, že není nad to se pořádně vyspat a pokud se tak nestane, tak pro vzniká velký problém. Značí jej celodenní vyčerpanost, únavu, podepíše se to samozřejmě i na vzhledu a člověk i když v posteli strávil potřebný počet hodin, je, jako by tam snad ani nebyl. Zkuste si koupit pohodlný, extra hřejivý polštář Harmonie Lux, který je plněný polyesterovými kuličkami a polyuretanovými tyčinkami. Zajistí vám klidné spaní. Polštář je velký 70×90 cm. Zajistěte si pohodlné a příjemné spaní, kterého hravě docílíte s tímto produktem, jež vám nabízí velmi vysokou kvalitu a to od výrobce, který je český a je to 2G Lipov.

Náplň je z dutého silikonizovaného vlákna, jež dodává irská firma Wellman a to ve formě kuliček a tyčinek. Díky tomu, že je polštář na zip, můžete náplň sami podle libosti regulovat a mít jí přesně tolik, kolik sami budete chtít a kolik vám osobně bude vyhovovat. Povrch polštáře je z velmi příjemné látky, která obsahuje 100% bavlny. Látka je kvalitní a jedná se o francouzskou výrobu. Produkt je určen pro ty, kdož si rádi pospí a kdož mají rádi nadstandardní spánek, který si díky tomuto produktu mohou samozřejmě dovolit.

Produkt je vhodný jak pro domácí použití, tak jej lze využít i například v hotelech, či penzionech, kde zajistí hostům maximální pohodlí a pokud se zde dobře vyspí, budou se na tato místa i rádi vracet.

Není nad to si umět dobře a kvalitně odpočinout, celý den je pak situován úplně jinak. Pokud máme za sebou kvalitní spánek, jsme ráno plní energie, optimismu, lépe se nám vstává, vypadáme svěže a vše je pro nás mnohem jednodušší, než když je tomu naopak. Polštář lze prát na 60 stupňů. Výrobek je velmi lehký. Toužíte-li se kvalitně a dobře vyspat, pak si tento produkt určitě pořiďte. Uvidíte, o kolik si s ním zpříjemníte život.