Máte rádi důmyslné vychytávky z oblasti elektroniky? V tom případě by vám doma neměla chybět chytrá meteostanice! Umí toho mnohem víc, než v době, kdy se dostala na náš trh poprvé.

O čem všem budete informováni

Pořídíte-li si meteostanici Oregon RAR501, získáte nejen ji, ale i 3 bezdrátová čidla. Budete tak moct sledovat 4 odlišné prostory na jednom LCD displeji. Díky třem vysílačům budete moct zaznamenávat teplotu i vlhkost vzduchu ve více místnostech vašeho domu nebo bytu. Díky tomu předejdete tvorbě zdraví škodlivých plísní, které mohou vyvolávat alergickou reakci.

Co vše objednávkou meteostanice Oregon RAR501 získáte

Zásilka je poměrně objemná! Bude vám k dispozici meteostanice, 2x vnější senzory s LCD displejem, 1x vnější senzor bez LCD displeje a baterie do všech jednotek. 5 symbolů počasí vám spolehlivě sdělí, na jaké povětrnostní podmínky se máte připravit. Předností jsou i přizpůsobitelné popisovací karty, které umožní lehké odečítání a přiřazení dat konkrétním místnostem.

Bližší technické parametry hlavní jednotky

Určitě vás bude zajímat více konkrétních informací. Tady jsou:

Rozsah měření vlhkosti vzduchu uvnitř je 25-95%, venkovní vlhkost vzduchu v rozsahu 25-95%, venkovní teploty v rozsahu -20 – 60°C, teplota uvnitř se může pohybovat od -5 – 50 °C. Rádiová frekvence je 433, rozsah měření obsáhne 30 m! Všechny další informace najdete na internetových stránkách Vzdusin.cz/Meteostanice-RAR501—3-bezdratova-cidla!

Pořiďte si tuto propracovanou meteostanici a zajistěte si dobrou informovanost o počasí i vlhkosti vzduchu u vás doma. Její spolehlivostí budete nadšeni a bude vám sloužit po mnoho let. Stejně tak ji můžete věnovat jako dárek. Je to vynikající pomůcka, kterou ocení každý obdarovaný, ať už mladý, nebo starší.

Kompletní nabídku meteostanic si můžete prohlédnout, navštívíte-li internetové stránky http://www.vzdusin.cz/meteostanice.