Ušní svíce mají skutečně velkou moc! Kupte si je a dopřejte si relax!

By: r. nial bradshaw

Trpíte častými migrénami a nevíte co s tím? Možná je chyba úplně někde jinde, než jste si mohli myslet. Možná vám bude pouze stačit vyčistit si uši ušními svícemi. Zbavte se bolesti hlavy účinnou přírodní medicínou, která vás zbaví nejen bolesti hlavy, ale pomůže vám také od otoků, zánětů, migrén a nerovnováhy ušního tlaku. Ušní svíce si můžete koupit aromatizované. Pokud budete chtít, budete mít možnost vybrat si mezi růží, levandulí, mátou, tea tree, santalovým dřevem, bergamotem, nebo pomerančem. Zamávejte problémům a bolestem a ulevte si s ušní svící, která dokáže skutečné zázrak y. Přesvědčte se o tom sami.

Jak ušní svíce působí?

Svíčka se vloží do ucha a zapálí. Díky teplu, které se vytvoří hořením svíčky se změkčí nahromaděný maz, kdy nečistoty se vysají pod tlakem, vznikne komínový efekt. U lidí, jež tento produkt užívali bylo pomocí rentgenu zjištěno zmizení cyst, kamenů a podobně. Svíce tedy mají velmi pozitivní vliv na vaše zdraví. Dokáží velmi intenzivně vytáhnout bakterie z postiženého místa a to do okolí 5 centimetrů a to jak do stran, tak i do šířky. Svíce je naprosto dokonalá při zmírnění vnitřních otoků a cyst. Použít se dá nejen do ucha, ale také na jiná místa. Pokud chcete svící zmírnit bolesti, či nemoci v d utině břišní, přiložte svíci k pupíku a aplikujte ji stejně, jako do ucha.

Po aplikaci vidíte zbarvené hrudky, které v prášku následně zůstanou a z těch pak lze diagnostikovat problém.

  • žluté až zelené hrudky – znamenají hnis
  • růžové a červené – značí krevní sraženiny a tromby
  • šedé a černé – potom představuji kameny a písek

Pokud si nečistíme uši správně, dochází k tlačení ušního mazu hlouběji do ucha a tím se pak objevuje spousta problémů. Ty jsou také typické v případě, že dochází k nadměrnému tvoření ušního mazu. Můžete pozorovat hučení v uších, pískání, šum, zalehlé uši, nebo nerovnováhu ušního tlaku.