Možná už jste slyšeli o tejpování, speciální metodě, při níž se nalepují tejpovací pásky, neboli tejpy, na konkrétní části těla, které vás bolí, nebo je potřebujte zpevnit. I když tato procedura vypadá velmi snadně a jednoduše, účinky a celková pomoc vás určitě mile potěší!

Kde všude se tejpování využívá?

V podstatě je pásky možné použít na kteroukoli část těla. Můžete provádět tejpování kotníku, tejpování kolene, bederní oblasti, ale i rukou, ramen, stehen…

Kinesiotaping a tejpování nachází využití v terapeutické oblasti i při vrcholovém a rekreačním sportu. Tejpy vyrábí prestižní výrobci, můžete mezi nimi najít značky jako Strappal, Mueller nebo třeba Leukotape.

Malé, ale přitom tak účinné tejpy

Zajímá vás, co vlastně tejpy jsou? Jde o různě velké pružné pásky obvazů, které se vyrábí v mnoha barevných provedeních. Mají vysoce adhezní vlastnosti, jsou elastické, nechybí jim ani tvarová paměť, jsou prodyšné a velmi příjemné. Jsou odolné proti tlaku, tahu, můžete se spolehnout na jejich dlouhodobé použití s kvalitní funkcí. Poskytnou oporu vašim kloubům, svalům i vazivu a uživatele nijak neomezují!

Vyberte si tejpy přímo pro vás

Širokou nabídku kvalitních tejpů najdete na internetových stránkách www.eureko.cz. Právě tady naleznete tejpy v různých délkách, šířkách, s různou pevností… Najdete tady oporu pro namožené svalstvo, bolestivé záda, klouby nebo třeba tejpy pro dokonalou fixaci dlah. Vyberete-li si zboží za více než 1390 Kč, získáte navíc dopravu zcela ZDARMA!

Vyzkoušejte i vy populární a stále více oblíbené tejpy. I když se zdají tak jednoduché, právě v jejich jednoduchosti je síla! Pomohou jedincům ve všech věkových kategoriích, ženám, mužům, uplatnění nacházejí jak u profesionálních sportovců, tak u běžných uživatelů. S tejpy z e-shopu Eureko.cz budete zaručeně spokojeni a pomohou vám s mnoha zdravotními potížemi!