sadaJestliže se snažíte žít a stravovat zdravě, dodržujete správné stravovací návyky a vyhýbáte se přesoleným, tučným i smaženým jídlům, jistě si zakazujete také solené bramborové lupínky. Přitom jak už to bývá, nezdravé jídlo nám většinou tak chutná… Zkuste si je doma připravit jako zdravou lahůdku.

Rychlá příprava chipsů bez použití oleje

Nyní je tady skvělá novinka, kterou uvítá snad každá domácnost!

Možnost udělat si doma svépomocí vynikající lupínky, přináší speciální sada silikonových plátů. Bez oleje si s nimi v mikrovlnné troubě během chvíle připravíte skvělou a chutnou dobrůtku. Budete tak u televize nebo s návštěvou mlsat zdravě křupavé fitness chipsy a to nejen z brambor, ale i jiných druhů ovoce a zeleniny. Stačí jen nakrájet nebo nakrouhat…

Usnadněte si práci ještě víc

Jestli zatím nemáte speciální kráječ na chipsy, můžete si vybrat větší sadu pro výrobu domácích lupínků Mastrad, která obsahuje nejen silikonové pláty, ale také škrabku a struhadlo. Ty jsou speciálně uzpůsobeny k nakrájení jakékoli zeleniny nebo ovoce na tenké a jemné plátky.

Z čeho se dají fitness chipsy připravit?

Silikonové pláty vám poskytnou příležitost ochutnat lupínky z jakéhokoli ovoce nebo zeleniny, vše je jen na vaší fantazii. Vyzkoušejte třeba výborné chipsy z červené řepy, celeru, mrkve, kedlubny, sladkých brambor, ale také kroužky z cibule, mini lupínky z česneku a jiné dobroty.

Z ovoce vyberme třeba mango, ananas, jablka, hrušky…

Dodejte lupínkům tu správnou chuť

Jestliže nechcete jen samotné lupínky a rádi vyzkoušíte zajímavé chutě koření, nenechte si ujít možnost ochutnat chipsy se šesti různými příchutěmi a to:

  • barbecue
  • mořská sůl a ocet
  • směs italského koření
  • sladká paprika
  • česnek
  • cukr a skořice

Všechny výrobky určené pro výrobu domácích chipsů získaly v hodnocení v e-shopu www.vsenavareni.cz pět hvězdiček z pěti!

Vyzkoušejte i vy čerstvé, chutné, křupavé a zdravé lupínky bez přidaného tuku, éček a s minimem kalorií. Jistě vám zachutnají jako spoustě spokojeným labužníkům před vámi.