20141007131557Obchodní partneři patří mezi náročnější klientelu mezi strávníky, díky tomu, že jezdí po světě a navštěvují ty nejvybranější restaurace. Mají vysoké nároky na poskytovaný servis, servírované jídlo i pití. Jedinečnou a výjimečnou atmosféru, která splní jejich očekávání a kde mají možnost ochutnat výbornou a zdravou regionální kuchyni, nabízí rodinná Restaurace UNO ve Zlíně.

Přeplněný jídelní lístek s nepřeberným množstvím pokrmů nevěstí nic dobrého. Každý již dokáže zhodnotit, že v takovém případě je hlavním pomocníkem v kuchyni velký mrazák. Šéfkuchař Restaurace UNO se vydává jinou cestou. Zakládá si na čerstvosti surovin, z nichž připravuje vynikající pokrmy, kvůli kterým se sem hosté rádi vracejí. Jídelní lístek, inspirovaný zahraničními restauracemi,tak obsahuje pestrá a chutná jídla.

Penzion UNO nabízí vynikající českou i světovou kuchyni. Každodenními nákupy místních surovin je zajištěna vysoká čerstvost pokrmů. I v oblasti vína se restaurace zaměřuje spíše na střední a menší vinařství, takže z 90% jsou vína především kvalitní moravská. Jídelní lístek koresponduje s vinným, tudíž ke každému jídlu lze doporučit vhodné víno.

Naleznete zde jídla jak z ryb či hovězího,marinovaných kuřecích prsíček, tak i pokrmy z vepřových žebírek a vepřové panenky, kterou hosté milují, jak prozrazuje rozhovor s majitelem Restaurace UNO. Na své si přijdou také milovníci těstovin a vegetariánské kuchyně. Na doporučení šéfkuchaře si můžete pochutnat na aktuální specialitě a jako sladkou tečku na závěr si hosté rádi pochutnají na výborném dezertu, ke které si mohou vybrat kávu z pestré nabídky.

Výjimečné prostředí v Restauraci UNO umocňuje také ochotný a usměvavý personál, který si klade za cíl svým osobním přístupem a službami uspokojit i náročnější strávníky.Tento rodinný podnik je perlou jihomoravského města Zlína a poskytne vám světový zážitek.