Aby vaše sportovní akce měla smysl

0
797

Pořádáte sportovní akci pro děti. Modlíte se k nebesům, aby vám vyšlo dobré počasí. Staráte se o sportoviště tak, aby bylo v čas konání akce v naprosto perfektním stavu. Investujete nějaký ten peníz do propagace, aby se vám přihlásilo hodně účastníků a do ochozů přišlo pár příznivců. Do akce zbývá posledních pár dní a vy přemýšlíte, co vám ještě chybí…

…co byste ještě mohli – no jasně! Odměny! Malé děti potřebují motivaci. Potřebují vědět, co je čeká v případě úspěchu. Jedině tak podají maximální výkon a jedině tak si po skončení akce budete moci říci, že tohle se prostě povedlo. Je zřejmé, že dětem není vhodné dávat peníze, ony se spokojí i s málem. S něčím, co jim bude dlouho připomínat jejich úspěch. Co třeba poháry nebo trofeje? Medaile? Nebo alespoň diplomy?

Od dostupných po luxusní

Pokud pořádáte malou sportovní akcičku, tak asi nemáte příliš peněz nazbyt. Ale nebojte, sportovní poháry nebo trofeje nemusejí nutně znamenat velkou investici. Ty nejlevnější stojí pár desítek korun a i přesto dobře vypadají. Je-li váš turnaj naopak prestižní, má několikaletou historii a ve vašem rozpočtu najdete volné finanční prostředky, můžete nakoupit luxusní poháry, které ocení i ti nejnáročnější sportovci. Je to jen na vás.

Vybere si každý

Co výhercům pověsit na krk? I tady je škála vašich možností široká. Určitě nic nezkazíte klasickými medailemi, zajímavé jsou také věnce. Vedle zmíněných pohárů nebo trofejí můžete pro odměňování zvolit figurky, plakety nebo třeba talíře s etuí. Kvalitní obchody s poháry nabízí zakázkovou výrobu, v rámci které na vybrané ocenění firma vyryje text dle vaší libosti. Zkrátka a dobře podle hesla – vy jste tady pánem.

A nakonec…

I ti, co ve vaší soutěži nakonec nedosáhnou na stupeň vítězů, by si z akce měli něco odvézt. Povedené papírové diplomy rozveselí tvář každého smutného sportovce a dodají motivaci do dalších ročníků. Tak co, už vybíráte? A pokud nevíte, kde začít, zkuste obchod Garko.