I když nás za přibližně tři měsíce čeká začátek zimy, do té doby přijde ještě spousta dnů, které budou teplé, slunečné, nebo třeba pod mrakem, ale bez deště a my budeme moci trávit spoustu hodin v sedlech kol. Právě nyní je skvělá doba pro poohlédnutí se po novém horském, nebo silničním kole. Můžete totiž narazit na jedinečný výprodej, se kterým ušetříte spoustu peněz! Kupříkladu výprodej kol na bikeparkmost.cz.

Pestrá nabídka jízdních kol za akční ceny

Ať už máte raději jízdu po zpevněné cyklostezce, nebo vyhledáváte spíše trasy neupravené, každý si v nabídce najde to své. Hledáte-li kupříkladu silniční kola, výprodej vám je nabídne. Stejně tak si můžete vybírat horská kola. Výprodej zahrnuje oba druhy kol, dokonce i kola trekkingová.

Slevy kol starších modelů 2013 jsou skutečně citelné, pohybují se v rozmezí 21 % – 31 %z původní ceny.

Vyberte si kolo do kvalitního výrobce

To, že si pořídíte kolo ve výprodeji v žádném případě, neznamená, že si koupíte nekvalitní zboží, nebo že by bylo v něčem horší! Je jen potřeba uvolnit místo novým modelům. Ostatně o skvělé kvalitě kol ve výprodeji svědčí skutečnost, že zde najdete kola Scott, kola Giant, nebo třeba kola značky Cannondale.

Podívejme se např. na horské kolo Giant XtC 29er 1. Z původní ceny 37 699 Kč jej můžete se slevou 31% nyní pořídit za pouhých 26 389 Kč! Ušetříte více než 10 000 Kč. Toto kolo, které je v nabídce v pěti velikostech, s rámem ALUXX SL-Grade Aluminium, se vám jistě zalíbí.

Výrobce Giant jako jediný na trhu pro výrobu rámů nepoužívá subdodavatele. Veškerá výroba probíhá v továrnách Giant, což představuje výbornou kontrolu nad kvalitou výrobku. Na trhu pevně stojí již více než 30 let!

Kde výprodej kol najdete?

Stačí, když navštívíte webové stránky bikeparkmost.cz. Vybrané kolo si můžete klasicky objednat a nechat si jej doručit, nebo můžete navštívit kamennou prodejnu, která se nachází na adrese Most, ul. Okružní.

Nabídka není neomezená a zájemců bude jistě mnoho! Vyberte si proto nové kolo co nejdříve!