By: Trysil

Láká vás zimní dovolená, ale protože jste nebyli od mala vedeni k tomuto zimnímu sportu, neumíte jej a stydíte se? Anebo jste na lyžích stáli naposledy před patnácti lety a nyní už se necítíte “pevní v kramflících“? Možná ale chcete nechat učit své vlastní děti, nebo vnoučata a chcete, aby to dělali profesionální instruktoři… Ať už jsou důvody jakékoli, vždy vám výborně poslouží lyžařská škola pro děti i dospělé Ski Centrum Šafář. Vypravte se do Jánských Lázní a obraťte se na ni.

Kompletní nabídka výuky zimních sportů

Jestliže navštívíte internetové stránky Ski Centra Šafář – www.skicentrumsafar.cz, rychle zjistíte, že v nabídce nenajdete “jen“ výuku klasického lyžování, ale i mnohé další. Jmenujme např. závodní lyžování, snowboarding, běžky, telemark, carving nebo carving.

Rozhodnete-li se právě pro tuto školu lyžování, budete v rukou jedněch z nejzapálenějších, nejzkušenějších a nejlépe o klienty pečujících instruktorů u nás.

Lyžování děti baví!

Vynikající přístup k dětem, umění motivace a veselá atmosféra, to je to, co očekává většina rodičů. To vše při učení vašich ratolestí zpozorujete právě v místní škole lyžování. Instruktoři Ski Centra Šafář se dětem věnují velmi rádi. Absolvovali také profesionální vzdělání a specializované kurzy se zaměřením na výuku dětí od asociací APUL a ČSLŠ.

Dětem můžete zakoupit individuální nebo skupinové hodiny. Při individuálních se učí 1 – 4 děti najednou, při skupinových 3 – 12 dětí. Jestliže přivedete více stejně starých dětí, které umí lyžovat na stejné úrovni, můžete je přihlásit na individuální hodiny a cena bude rozpočítána mezi všechny, takže příjemně ušetříte!

Nestyďte se učit, padat a poznejte nové přátele

I lyžařská škola pro dospělé oplývá dobrou náladou, kvalitním přístupem ze strany instruktorů a především klientům přinese užitečné rady, informace a doporučení získané lety praxe.

Tady taktéž můžete vybírat z individuální nebo skupinové výuky, opět v počtu 1 – 4 osob, nebo skupinky o 3 – 12 jedincích. Je na vás, kolik hodin budete chtít absolvovat, instruktoři se vám plně přizpůsobí.

Využijte i vy možnosti naučit se lyžovat díky kvalifikovaným instruktorům se skvělým přístupem k lidem a zamluvte si hodiny ve Ski Centru Šafář!