Postřeh, pozornost i šikovnost dětem zlepší jízda na elektrických autíčkách a motorkách

0
218

Nudí se vaše děti a máte dojem, že není možné dostat je ven, aby se nadýchaly čerstvého vzduchu? Tráví svůj volný čas převážně u televize, nebo notebooku? V tom případě je spolehlivě zaujmete nákupem elektrických hraček.

Auta téměř jako skutečné

Dokonalé repliky skutečných aut a motorek, nádherné a téměř opravdové elektrické autíčka si můžete prohlédnout na tomto odkazu. Výhodou je, že se líbí nejen klukům, což je tak nějak samozřejmé, ale dokonce i malým i větším holčičkám. I ony si rády zajezdí a vyzkouší své jezdecké dovednosti.

Vybírat můžete ze sportovních, terénních i nákladních modelů. V nabídce jsou jak autíčka pro jedno dítě, tak ty, co uvezou hned dvě. Jsou skvělé zvláště pro sourozence. Nebudete muset řešit hádky, kdo se kdy poveze, mohou jezdit společně.

Kupříkladu elektrické autíčko pro děti Land Reover je pro dvě osoby. Díky 2 výkonným motorům a dvěma rychlostem vaše děti hravě zvládnou jízdu po nerovném terénu anebo po travnaté ploše. Autíčko také v průběhu jízdy barevně bliká. Nechybí tlačítka na volantu, díky kterým je možné spustit melodie a klakson. Autíčko má i dálkové ovládání.

Narozeninový dárek snů

Mimo autíček jsou k dostání elektrické motorky pro děti. Jsou cenově přijatelné a určitě udělají radost každému malému klukovi. Ostatně kdo by nechtěl jezdit jako skutečný motorkář.

Elektrické motorky, nebo elektrické skútry pro nejmenší děti jsou vyráběny z vysoce odolného plastu. Jsou k dostání ve všech možných provedeních, ve stylu Harley, Goldwing, sportovní, terénní…

Nabíjí se cca 8-10 hodin, záleží na druhu baterie a vydrží cca dvě hodiny soustavné jízdy. Každá motorka má jinou nosnost a lišit se může i maximální rychlost, kterou lze dosáhnout.

Pořídíte-li dětem elektrické auto, motorku nebo čtyřkolku, určitě je dostanete lehce ven a pomůžete jim procvičovat pozornost i koordinaci.