Detoxikace vás postaví na nohy

0
233
Autor obrázku: Kate Ter Haar

Jaro je tady, všechno kvete, příroda se obnovuje. Ulevte svému tělu od nahromaděných toxinů a detoxikujte své tělo.

Při detoxikaci těla dochází k odstranění škodlivých a jedovatých látek z organismu. Její výsledek se pozitivně projevuje na obnovení rovnováhy v těle a na navození samoléčících procesů v lidském organismu. Nahromaděné toxiny se z těla vyplavují přirozenými cestami (potními žlázami) a jejich odliv působí člověku pocit úlevy.

K zanášení toxiny dochází při častém stresu, nemocech a špatné životosprávě. Klesá energetický potenciál a tělo je nedostatečně zásobováno kyslíkem a živinami. Zanesené tělo vede ke zhoršení funkcí orgánů, celkové únavě ale i vážným nemocem. Detoxikaci si můžete dopřát v bylinné anebo přístrojové formě.

Bylinná detoxikace

Bylinky čistí lidské tělo mnohem důkladněji, dochází k regeneraci poškozených tkání, posilování, očišťování a vyživování buněk. Jejich použití je vhodné zejména pro chronická a degenerativní onemocnění. Především artritidu, rakovinu, roztroušenou sklerózu, atd. Pro silnější účinek se doporučují různé směsi bylin, které mají větší účinnost, než jeden druh.

K dispozici máme různé bylinné čaje, náplasti (které se lepí na chodidla), ale také vaginální tělíska.

Pár tipů bylin vhodných k jarní detoxikaci:

Najdeme je všude kolem nás. Důležité je dbát na čistotu země, kde byliny trháme, v žádném případě nepoužíváme byliny od silnice, ze skládek či z okolí chemických továren. Trháme jen zdravé, mladé lísky nebo květy. Před použitím bylinek je důkladně propereme studenou vodou. K užití můžeme požívat celé, rozkrájené anebo nadrobno nasekané či rozmixované byliny.

Kopřiva dvoudomá – můžeme ji použít jako čaj, nasekanou jako přílohu, nebo ji přimíchat k nádivce do masa.

Pampeliška neboli smetánka lékařská – vhodná pro přípravu čajů, zeleninových salátů anebo květového medu.

Sedmikráska chudobka – pro užití do salátů, nebo jen pokladená na chléb

Šťovík kyselý – do salátů a pomazánek, i samotný na chleba.

Přístrojová detoxikace

Jedná se o speciální koupel chodidel, která je založena na elektrolýze, při které se využívá ionizované vodní lázně. Na našich chodidlech se nachází spousty reflexních bodů, které jsou přístrojovou detoxikací podporovány, a to vede ke správné funkci orgánů, které pak mohou tělo lépe detoxikovat.

Přístrojová detoxikace je příjemná, ale někdy se může vyskytnout pocit mravenčení. Ve většině případů lidé odcházejí odpočatí a svěží, přesto se může stát, že budete pociťovat stavy nevolnosti či částečnou bolest. Tyto indikace je způsobena tím, že tělo konečně začíná řešit skryté problémy. Nevolnosti zpravidla během jednoho dne odezní a po nich nastoupí pocit úlevy.

Ceny se pohybují okolo 200,-kč za jednu koupel.