Pokud zvažujete pořízení sauny do vašeho domu či snad na chatu, nerozmýšlejte se dlouho a rozhodněte se pro infrasaunu. Infrasauny Marimex jsou kvalitně zpracované, hezky vypadají a vaše tělo se v nich bude cítit jako v bavlnce.

Rozdíl? Ten poznáte!

Mnoho z vás se teď jistě ptá, proč je infrasauna lepší než sauna obyčejná. Infrasauna je klasické sauně velmi podobná – jedná se o dřevěnou kabinu, která prohřívá lidský organismus. Infrasauna má však mnohem víc výhod. Mezi ty největší patří zahřívání těla infrapanely, které postupně organismus ohřívají. Infrasauna využívá infračervených paprsků, které dokážou proniknout do tělní tkáně a tak ji perfektně uvolní. Vaše tělo se zklidní a není nijak zatěžováno.

Proceduru v infrakabině je vhodné absolvovat před sportem či při rehabilitaci. Vaše tělo se krásně zregeneruje, všechny svaly se uvolní.

Pročištění a regenerace

Infarauny mají díky působení speciálních infrapanelů mnoho výhod. Pročistí vám póry a zanechá je bez jediné chybičky, účinně odstraňuje potíže vzniklé kvůli ekzému, kopřivce, lupence, ale pomáhá také hojit odřeniny a různá poranění kůže. Otevřené rány se lépe hojí, organismus je postupně detoxikován. Vaše mysl se zde také pročistí – budete se cítit velmi uvolněně a příjemně a v hlavě vám zůstanou jenom pozitivní myšlenky.

Infrasauny jsou bezpečné a tělu velmi prospěšné. Celý organismus se zde uvolní, tělo se pročistí a zregeneruje a vy se budete cítit v psychické i fyzické pohodě. Tyto sauny navíc pomáhají i od bolesti.

Rychlé a snadné použití, nízká spotřeba

Infrasauna má velmi rychlé a jednoduché použití. Je opravdu výhodné mít ji doma! Již po 5-10 minutách od spuštění je možné ji použít! Její provozní náklady jsou navíc mnohem nižší než u klasických saun. Díky nižší provozní teplotě je infrasauna také mnohem úspornější než její klasická varianta.

Využijte lákavých nabídek a pořiďte si svoji vlastní infrasaunu, jež nabízí firma Marimex. Regenerace a uvolnění celého těla jsou nyní na dosah ruky.