By: Leigh Caldwell

Rádi byste se zbavili kožních problémů, kterých existuje nespočet druhů a mohou to být ekzémy, plísně, vyrážky, bradavice, lupénka a mnoho mnoho dalšího? Trpíte revmatismem, nebo artritickým onemocněním? Pak vám jistě pomůže na tyto problémy uzdravující přírodní sůl do koupele z Mrtvého moře, která je bohatá na vitamíny a minerály.

Koncentrovaná léčivá sůl do koupele se k nám dováží z Izraele. Je velice vhodná také na kožní problémy, revma, bolavé klouby, ale také tehdy, když se cítíte dlouhodobě unaveni a vyčerpáni a potřebujete nabrat sílu. Určitě jste se zde alespoň v jednom bodě našli a tak byste si i vy měli dom a připravit koupel právě z této léčivé soli.

Desetinásobná koncentrace mořské soli z Izraele, obsahuje velmi důležité vitamíny a minerály, kterých má v sobě 26 druhů. Ty velmi dobře ovlivňují fungování lidského organismu a to hlavně díky tomu, že obsahují hořčík, vápník, draslík, nebo brom. Nejen na vaše tělo velmi dobře působí mořská sůl z Izraele, ale pozitivní účinky má i na vaši mysl. Dokonale se odreagujete a můžete v koupeli příjemně relaxovat a načerpávat nové síly, které jsou vždy potřeba. Pokud necháte sůl ve vaně rozpustit, získáte velmi příjemnou koupel, plnou éterických olejů a příjemné vůně.

Koupel čistí, regeneruje a má velmi pozitivní vliv na vaši pokožku. Dokonce ji udělá i mladší a pružnější. Dobře hydratuje. Koupel vám pomůže uvolnit svaly. Samotnou sůl lze také využít k léčivým zábalům vlasů, nehtů, pomůže vám zbavit se nevzhledné celulitidy, můžete ji použít k inhalaci, pokud u vás dojde k nachlazení a podobně.

Jak vidíte, má tato sůl velmi pozitivní účinky a proto byste si ji měli pořídit i vy. Jistě se najde alespoň jedna věc, na kterou jí využijete a na které můžete pozorovat její vynikající účinky. Nechte se zlákat lákavou nabídkou. Produkt seženete za cenu přibližně 200 Kč.