Oblečení testováno severem, to je Kilpi!

0
239

Každý člověk potřebuje něco na sebe. Každý dává přednost jiné značce, ale ve většině případů chceme nejlepší kvalitu za nejlepší cenu. Proto je mnohdy těžké vybrat si to správné oblečení, avšak Kilpi může být ta vaše nejlepší volba.

Seznamte se s Kilpi

Kdybyste slovo Kilpi zadali do finského slovníku, tak jeho překlad bude znamenat štít. A přesně tak vypadá veškeré jejich outdorové oblečení. Tato značka nabízí velmi kvalitní věci, které se hodí nejen na obyčejné nošení do města, ale také ke sportování.

Jaké oblečení tato značka nabízí?

Jedná se o značku, na kterou se můžete spolehnout v jakémkoliv ročním období, protože nabízí veškeré kousky nejen zimního oblečení, ale hned jak skončí tuhá zima, můžete Kilpi navštívit znovu a nakoupit si oblečení na léto. A obléct se můžete opravdu téměř celí, protože kromě triček, bund, kalhot zde můžete najít i takové kousky, jako jsou ponožky a podobně.

Zima se blíží aneb Co koupit na zimu?

Jelikož je zima skoro za rohem, tak většina lidí se teď shání po zimním oblečení. Nejlépe uděláte, když si vybere právě Kilpi, protože jde o značku, která je prověřena sever, to znamená, že je odzkoušená v severních státech, jako je právě Finsko a zde je zima daleko tužší, takže i oblečení musí mít větší kvalitu, aby udrželo tělo v teple. Pro zimní období zde naleznete spoustu kousků, od termo prádla, svetry, roláky až po zimní a softshellové bundy.

Proč jsou softshellové bundy tak dobré?

Softshellové bundy jsou uznávané pro svou kvalitu, jelikož jsou výborné při jakýchkoliv nástrahách počasí. Díky jejich voděodolnosti nepromoknete při dešti, natož tak při sněhové přeháňce. Kromě toho se v nich ani v létě tolik nepotíte, protože nabízí prodyšnost. Avšak Kilpi nabízí opravdu kvalitní, kromě toho, že mají vysoký vodní sloupec, což je právě udavač nepromoknutí, tak také využívá kvalitního a velice speciálního materiálu Siberium.

Siberium – kvalitní a speciální materiál

Siberium má ještě dále několik variant, aby Kilpi dokázala najít ten správný kousek opravdu pro každého. Unikátní řadou je třeba Siberium NANO, kde je využitá nanotechnologie, což dělá látku tenčí a poddajnější, to znamená, že vaše bunda bude stále hřát, bude mít vysoký sloupec voděodolnosti a zároveň na sobě budete mít lehkou bundu. Avšak ať si vyberete jakoukoliv variantu tohoto materiálu, tak vždy půjde o softshellové bundy, které budou přizpůsobivé k nošení a zároveň budou splňovat veškeré své kvality a to i při extrémních podmínkách.

Vyzkoušejte i vy značku Kilpi, abyste nepoznali žádnou severskou zimu, protože i v zimě budete v suchu a teple.