Autor obrázku: Tomas Sobek

Možná jste o Reiki již zaslechli, možná ne, nicméně je mezi běžnou populací stále docela málo známá. A to je škoda! Právě díky Reiky je možné zbavit se různých neduhů. Stačí, naučíte-li se s ní správně pracovat, vnímat energii, která je všude kolem nás a je možné kdykoli ji využít a nechat ji proudit naším tělem.

Západní svět Reiki používá již dávno

Ve srovnání s Amerikou, Japonskem nebo západní Evropou je u nás Reiki nedoceněná. Protože dokáže uvolnit, podpořit relaxaci, ale také zmenšit bolest nebo urychlit hojení a celý léčebný proces, je v zahraničních nemocnicích používána jako doprovodná část léčby.

Jak se k umění práce s Reiki dostat

Abyste mohli začít využívat energii, která se kolem nás nachází, je potřeba naučit se ji nechat námi procházet. Tomu se můžeme jednoduše naučit absolvováním kurzu. Absolvujete-li kurz Reiki, naučíte se používat vaše ruce jako léčivé prostředky, které budou pomáhat všem, kteří to budou potřebovat.

Aby se k tomuto přírodnímu způsobu léčení dostalo co nejvíce lidí, je možné absolvovat jak dálkový kurz, tak i osobní kurz např. ve městě Prostějov v Esoterické škole Martina Ospalíka.

Energie, které je stále dostatek

Reiki je přírodní energie, díky které se posílí psychika a podpoří uzdravování nemocí. Ví, kde v těle člověku chybí energie a ukládá se právě do míst, kde je to nejvíce potřeba. Ten, kdo Reiky předává někomu dalšímu má energie stále dostatek. Stále se mu totiž doplňuje právě tím, že se naučil ji přijímat.

Energii je možné posílat i na dálku. To je velmi prospěšné v případě, že chceme pomáhat někomu, koho nemáme nablízku. Můžete tak s pomocí Reiki povzbudit a uvolnit blokády, zbavovat tělo škodlivin, nebo třeba harmonizovat energetické proudy v těle na libovolnou vzdálenost.

Vyzkoušejte Reiki a tak nejlépe poznejte, jak léčivé a velké účinky přináší nejen tělu, ale i duši.