Je moderní žít zdravě, sportovat, starat se o svůj jídelníček a zdravotní stav celkově. Do trendů dnešní doby patří i nekouření. Je totiž všeobecně známo, jak katastrofální následky má na naše zdraví.

Nenávratně pryč jsou doby, kdy nás veřejně vyzívali ke kouření, kdy nebylo zakázáno kouřit ani v čekárnách lékařů, v kině, na úřadech… Odhodlejte se a přestaňte kouřit. S dostupnými pomocníky pro odvykání se vám to určitě podaří! Budete zdravější, voňaví a také mnohem bohatší.

Ulehčete si cestu k nekuřáctví díky elektronickému kouření

Jestli nedokážete zahodit cigaretu jen tak, ze dne na den a třeba už máte za sebou i neúspěšné pokusy o definitivní stop s kouřením, vyzkoušejte e-cigaretu. Jedná se o tzv. zdravé kouření, které nezatěžuje plíce.

E-cigareta na rozdíl od klasické cigarety neobsahuje dehet, karcinogeny ani jiné nesčetné množství chemických látek vznikající při hoření. Elektronické kouření přináší jen nikotin, na který je tělo navyklé a kvůli kterému lidé kouří.

Jaké jsou další výhody e-cigaret

Neméně důležité jako je zdraví kuřáka je i zdraví jeho okolí. Při používání elektronických cigaret nedochází ke klasickému spalování a nevychází tak kouř. Při tomto zdravém kouření uvidíte jen jemnou vodní páru, která vůbec nezapáchá, ba naopak při použití náplně s ovocnou příchutí voní po ovoci.

S elektronickým kouřením nebudete obtěžovat svou rodinu a další okolí a nebudete jim škodit. To ocení především rodiče, potažmo jejich děti.

Vyberete-li si kvalitní e-cigaretu a pro vás nejvhodnější sílu náplně, získáte 100% náhradu klasických cigaret a přechod na nový způsob kouření pro vás bude naprosto jednoduchý.

Bez povšimnutí nezůstane ani cena a velká úspora. S e-cigaretou měsíčně utratíte cca 525,–Kč, kdežto náklady při kouření klasických cigaret vyjde na cca 2.325,–Kč. Touto jednoduchou výměnou za zdravější způsob kouření ušetříte vysokou částku 1.800,–Kč za měsíc.

 

Navštívíte-li webové stránky www.gallagher.cz, sami se můžete přesvědčit o všech výhodách a přednostech, které elektronické kouření přináší. Pořiďte si vzhledově pro vás nejpříjemnější elektronickou cigaretu a s její pomocí postupně přestaňte kouřit.