Jogurtovač Ariete vám připraví skvělý jogurt rychle a levně

Rádi byste si domu pořídili jogurtovač a sami si tak doma vyrobili kvalitní a dobré jogurty, které budou 100% čerstvé? Pak vás bude určitě práce s jogurtovačem bavit. Výroba jogurtů je snadná a navíc ušetříte spousty peněz, pokud se rozhodnete vyrábět si jogurty doma sami. Určíte si jakou příchuť byste si rádi doma vyrobili a můžete začít.

Investice do jogurtovače se vám vrátí velmi rychle a o to přeci jde. Navíc nemusíte hlídat datum spotřeby, obsah éček a všeho dalšího či dohledávat zemi původu. Ta vám v tomto případě bude zcela jasná. Vlastní výroba jogurtů je znatelně levnější, než kdybyste si šli jogurt koupit do obchodu.

Jak výroba probíhá?

Velmi jednoduše, stačí vám mléko a jogurtová kultura, nebo trocha jogurtu. Jogurtovač vzniklou konzistenci udržuje v teple. Jogurt takto zraje. Doba zrání je 8 -12 hodin. Po uzrání je nutné jogurt uložit do lednice. Po zhoustnutí jej můžete podávat.

Mléko je třeba nejprve pasterizovat, což znamená ohřát na 70 a více stupňů. Díky tomu se vyvine jogurtová kultura. Je úplně jedno jestli jde o mléko plnotučné, polotučné, nebo odtučněné. Nejlepší a nejjednodušší příprava je z mléka trvanlivého. Jogurtovač obsahuje 7 sklenic a vyrobit si tak můžete hned 7 příchutí najednou.

Díky světlu, kterým je jogurtovač vybaven, zjistíte, v jakém stavu se přístroj nachází. Při přípravě je vše maximálně hygienicky chráněno. Připravit si tak chutný domácí jogurt můžete klidně vy sami doma a to levně a snadno. Vynikající výsledky chutného jogurtu jsou zaručeny. Díky snadné údržbě lze komponenty mýt v myčce. Nádobky lze pohodlně uložit do lednice. O příchuti jogurtu si sami snadno rozhodnete.

Ušetřete peníze při výrobě a přichystejte si takový jogurt, na který máte právě chuť. Snadná příprava z čerstvých surovin vám zajistí domácí kvalitu, kterou jinde jen těžko dostanete.