Zdravý styl života, to je Yogoterie

0
310

kelimek2x_001 Tučné dezerty, nesmírné množství cukru, nezdravé přísady, to je svačina minulých let. Ta má ovšem odzvoněno. Pryč s ní. Nyní si začínáme uvědomovat, že život máme jen jeden a ničit si zdraví je nesmírná nezodpovědnost. Jen zdravá strava a častý pohyb na čerstvém vzduchu nám pomůžou k mnoha letům navíc. Proto vznikla nová a vítaná služba pro lidi, kterým záleží na tom, co jí.

kelimek_004Yogoterie je samoobslužný stánek, kde si sami namícháte svůj Frozen Yogurt. Podchlazený jogurt, který v sobě uchovává důležité potravní složky, které jsou nezbytné pro vitální život plný energie. Rozjeďte svůj život naplno, dejte mu průbojnost a chuť pokořit všechny překážky.

Frozen Yogurt je lahodný

Pověra, že vše, co je zdravé, nemůže být zároveň dobré pro mlsný jazýček, dávno padla. Yogoterie je toho dokonalým příkladem. Yogoterie nabízí pamlsky, které jsou plné vitamínů, bílkovin a milionů živých bakterií jogurtové kultury. A co je největší plus? Je vždy čerstvý, připravený z nejvybranějších přísad.

A proč zvolit právě Yogoterii?

Nabízí Frozen Yogurty:

  • vyrobené z čerstvého ovoce s celou škálou vitamínů
  • které jsou z výběrového mléka té nejvyšší kvality
  • s nízkým obsahem tuku a bez lepku
  • s vysokým obsahem vápníku a bílkovin
  • které si připravíte podle svých chutí přímo na místě
  • kterým budete důvěřovat i při dietě

Jak je patrné, jogurty z Yogoterie dají svým strávníkům to, co přesně potřebují pro své zdraví. A to vše v samoobslužném stánku, ve kterém je Vám k nápomoci vyškolený personál, který vám poradí v případě, že si nebudete vědět rady. Doporučí vám tu nejlahodnější kombinaci příchutí, případně vám Vaši porci lahodného jogurtu připraví. To vše s optimistickým úsměvem, který je doslova nakažlivý.

Dejte svému životu radost z chutí

Yogoterie nabízí Frozen Yogurty s nepřeberným množstvím příchutí, které lze samozřejmě podle vlastní fantazie a chuti kombinovat. Dáte si samotnou příchuť višní nebo řeckého jogurtu, klasický bílý jogurt nebo jej raději nakombinujete s lískovou příchutí, nebo s příchutí manga? Pro neřestníky je tu i čokoládová příchuť, která vybudí chuťové pohárky ke slastnému výkřiku.

K jogurtu je připravený široký výběr čerstvého ovoce a jako třešinka na dortu si každou porci můžete ochutit vytříbeným posypem z různých druhů ořechů, rozinek a jiných přísad. To vše, a mnoho dalšího, naleznete v Yogoterii, která se poprvé otevřela v obchodním centru Flora v Praze a její další stánky budou brzy vznikat po celé Praze a v dalších městech. Mlsání k životu patří, Yogoterie vám ukáže, jak se dá mlsat zdravě.

Odkud se vzala myšlenka Yogoterie?

Kolébkou celé myšlenky zdravého mlsání jsou Spojené státy americké, kde je možné podobných samoobslužných stánků nalézt velké množství. Šířily se Amerikou doslova virálně. Lidé ochutnali jednou a už nechtěli mlsat nic jiného. Myšlení lidí se mění.

Už nechtějí mít plné žaludky těžko stravitelných tuků a cukrů, ale lehkou, výživnou stravu, která dá tělu přesně to, co potřebuje a zároveň obslouží i mlsný jazyk. Lidé už nechtějí naříkat nad přeplněným žaludkem, ale chtějí běžet vstříc budoucnosti lehcí a plní vitality. Yogoterie je tím nejvhodnějším prostředkem k tomu, jak být fit a zároveň šťastný. Přijďte ochutnat, nebudete zklamaní.

vsechny-posypy