Folaxan – účinná pomoc při léčbě rakoviny

0
359

Onemocnění rakovinou jakéhokoli typu je velký zásah do života pacienta i jeho rodiny. Jde o zákeřnou nemoc, při jejíž léčbě je nutné vyhledat odborníky a zahájit boj, díky němuž ji překonáme. Společně s užíváním medikamentů a jiných způsobů léčby, je velmi vhodné užívat podpůrné potravinové doplňky. Jedním takovým je Folaxan, který u nemocných zaznamenal velmi přínosné účinky.

Folaxan zabraňuje růstu nádorových buněk

Užívání tohoto moderního přírodního přípravku s originální a vyváženou kombinací aktivních látek velmi příznivě ovlivňuje zdravotní stav nemocných. Funguje na principu spuštění procesu apoptózy v rakovinných buňkách, kdy dochází k programovému sebezničení těchto buněk. Flolaxan je zároveň doporučován jako prevence před nádorovými onemocněními.

Přípravek je založen na přírodní bázi, nejsou s ním spojeny žádné negativní vedlejší účinky a taktéž nenarušuje nastavenou léčbu léky. Výsledný efekt podporuje a zesiluje. Jeho užívání je přínosné po celou dobu léčení, tzn. i před operací a po ní, během radioterapie či chemoterapie.

Kde si Folaxan zakoupit?

Tento potravinový doplněk je dostupný na internetových stránkách www.vitaminy-a-mineraly.heureka.cz/foloxan-30-tobolek/, nebo v některé z mnoha internetových lékáren.

Jmenovat můžeme i některé aktivní látky, z nichž se doplněk skládá: Frocus sativus, Cistus incanus, Equisetum arvense, Glycine, Kyselina asparagová, L-serine, L-alanine, L-cysteine a mnohé jiné. Doporučeno je užívat 1 – 3 tobolky 3x denně. Lze jej užívat dlouhodobě. První pozitivní účinky mohou být pozorovatelné již za 2 – 4 týdny.

Vyzkoušejte i vy Folaxan, který může prodloužit a zkvalitnit váš život. Anebo jej věnujte tomu, kdo s rakovinou právě bojuje, podpořte ho a pomozte mu. Účinky se jistě dostaví stejně jako u mnoha uživatelů, kteří se pro něj rozhodli před vámi.