V poslední době se z televizních i internetových médií dozvídáme mnoho nepříznivých zpráv ohledně zdraví obyvatelstva, na optimismu nám bohužel nepřidávají. Ač se to zdá neuvěřitelné, znečištěním těla, jater, či různými viry a bakteriemi trpí až 70% populace, což jsou téměř ¾.

Samozřejmě můžete patřit do oněch šťastnějších třiceti procent, jenže proč v sobě přechovávat nejistotu? Mnohem jednodušším řešením je jednoduchá, avšak účinná detoxikace organismu.

Jak detoxikovat organismus?

Budete-li trochu pátrat, zjistíte, že existují různé „detoxikační diety“, které stanovují přesný jídelníček. Ten ale bohužel nebývá příliš chutný hlavně pro ty, kteří podstupují detoxikaci poprvé, a zdravý životní styl jim doposud nic moc neříkal. S tímto druhem diety však mohou nastat i potíže. Přílišné požívání zeleniny a jejích šťáv může být doprovázeno častými mykózami, nadýmáním a dalšími zažívacími obtížemi. Proto byly vytvořené jiné způsoby, jak svůj organismus očistit.

Skvělé doplňky stravy na náš trh přináší společnost Akuna. Nabízí produkty, které pomáhají urychlit čistící procesy těla, zlepšují metabolické funkce, harmonizují, pročišťují buňky, působí protizánětlivě atd.

Ani děti nepřijdou zkrátka, kupříkladu Akuna Pinky je komplexní doplněk stravy vysoké kvality, jenž podporuje rostoucí organismus, doplní vitamíny, minerály i rostlinné látky.

Mocná Chlorella

K detoxu je doporučována také chlorella. Jde o sladkovodní řasu, jež prospívá trávení. Koupit si ji můžete ve vysoké kvalitě, kdy budeme mluvit o výživovém doplňku Organic Way Chlorella Bio. Obsahuje mnoho vitamínů a minerálů, např. vitamin B12, vápník, železo, růstový faktor CGF, sporopollein, který na sebe váže toxické látky a mnohé další. Jde tedy o přírodní antioxidant.

Další možností je užívání produktu Chlorella Original MEDICOL. I ten vám pomůže při detoxu, pohlcuje totiž jedy, upravuje trávení, takže nebudete trpět nadýmáním, zácpou, podpoří probiotické kultury i celkovou imunitu.

Skvělým doplňkem stravy je i Hlíva ústřičná – stoprocentní houbový přípravek obsahující čistou, sušenou hlívu ústřičnou včetně houbové vlákniny.

Detox organismu je velmi prospěšný proces pro tělo. Díky užívání výše zmíněných přípravků není nijak složitý. Antioxidanty bychom měli vyhledávat, protože znečištění přichází i při „obyčejném“ dýchání. Pusťte se i vy do jarní očisty těla, ke které vám pomohou přírodní antioxidanty. Zaměřte se na detoxikaci ledvin, detoxikaci jater, zažívání a uvidíte, že za pár týdnů se budete cítit mnohem lépe a vitálněji.