Na pohybu jsme závislí všichni – denně chodíme do práce, vykonáváme domácí práce, sportujeme … – a pokud by došlo k omezení pohybu, mohlo by to výrazně poznamenat vše, co jsme dosud dělali. Proto je třeba se o klouby starat – a to nejlépe od mládí – dopřejete-li svým klubům řádnou péči, předejdete tak bolestem kloubů, které jsou velikým problémem zejména v pokročilém věku. Společnost Orling nabízí celou škálu vitamínů pro Vaše klouby.

Strůjcem bolestí je lenost

Problémy s klouby mohou být dědičné …mnohdy se jim dá však předcházet, anebo je alespoň zmírnit. Základem všeho je pohyb a správná péče o klouby. Přípravky společnosti Orling navíc zaručí minimální opotřebení chrupavky a její obnovu, a tím snazší a příjemnější pohyb. Při nedostatku pohybu navíc dochází k tuhnutí kloubů, což má za následek nejenom následné bolesti či artrózu, ale i úbytek chrupavky. Pro předejití těmto problémům přitom stačí i jednoduché cvičení, jako je třeba běh, jízda na kole, plavání, hraní tenisu, fotbalu apod. Mnohdy však postačí i každodenní ranní, několikaminutová rozcvička.

Stáří dostihne každého

Ať už chceme nebo ne, stárnutí nikdo neujdeme. A s přibývajícím věkem dochází bohužel i k omezování funkčnosti pohybového aparátu. Kvůli úbytku kolagenu v kloubech trpí až 80% populace po 60ce artrózou, což jim značně znepříjemňuje život. Kolagen lze doplnit formou Geladrinku, speciálním nápojem, který vyvinul prof. MUDr. Milan ADAM, DrSc., který je nositelem ceny UNESCO za celoživotní přínos lékařské vědě. Přijímání kolagenních peptidů gelita touto formou je rychlé, bezbolestné a vysoce účinné.

Významní uživatelé

Orling patří mezi přední společnosti zabývající se onemocněními pohybového ústrojí. Má obsáhlou nabídku výživových přípravků pro Vaše klouby, ze které si vybral i známý český žokej, osminásobný vítěz Velké Pardubické, Josef Váňa, jenž je každodenním uživatelem Geladrinku. Také ultramaratonistka v silniční cyklistice Hanka Ebertová používá Geladrink pro zamezení opotřebení kloubů a tvrobu kolagenu v těle každý den.