Celulitida, věc, která trápí většinu žen

0
278

Celulitida, věc, která trápí většinu žen

Celulitida je věc, která trápí většinu z nás a je jedno, jestli jsme hubené, nebo silnější. Celulitida si nevybírá. Jak s ní bojovat?

V prvních dnech bereme útokem drogerie a nakupujeme přípravky, které by měly celulitidu potlačit a v tom lepším případě nás potom celulitidy zbavit úplně. Žádný krém není zázračný, pokud se opravdu chcete zbavit celulitidy, tak začněte běhat. To vám zcela jistě pomůže se zbavit jak přebytečných kilogramů, tak i nevzhledné, pomerančové kůže.

Znáte ten vtip?“ Proč nemají muži celulitidu? Protože to není hezké“…. Celulitida skutečně trápí v drtivé většině ženy, výjimečně pak muže. Pomerančová kůže vzniká právě tam, kde je špatný průtok krve. Velice dobře na ni působí lymfodrenáž. Celulitidy se můžete ale zbavit i zdravou stravou a dostatkem pohybu.

Stále velice aktuální a důležité je hodně pít čistou vodu bez ochucovadel a bez bublin. Zapomeňte také na alkohol a cigarety a vyhněte se stresu, což v dnešní době není snadné, ale chce to si dost věcí nebrat v takovém měřítku, v jakém si je běžně připouštíme. Chceme-li se dočkat efektivního výsledku, tak je třeba tyto věci dodržovat stále a ne jen dočasně.

Sport, zdravá výživa a pak teprve krémy, jsou skutečně důležité. Výborné je také postižená místa masírovat speciálními strojky, nebo hrubou žínkou. Výrobce kosmetiky Lirene, má i skvělé peelingy. Osobně jsem byla s touto značkou velmi spokojena, jednak je za příznivou cenu a pak prostě funguje, to samé pak platí i o Dermacolu. Další osvědčený krém, který za sebe mohu doporučit a je za skvělou cenu je krém proti celulitidě Eveline, tyto krémy pořídíte za nízkou cenu a přitom mají vynikající účinky, špatnou zkušenost nemám ani s krémem proti celulitidě od Nivei. Vyzkoušela jsem toho skutečně mnoho a přípravky, které se mi osvědčily, vám zde doporučuji.