By: tommerton2010

Trápí vás lesklá pleť, která má sklony k mastnotě a která se musí často běžným pudrem upravovat, aby se nemastila? Pak je minerální pudr tím pravým, co zrovna hledáte.

Minerální pudr vám vaši pleť dokonale zmatní

Tento typ pudru si samozřejmě máte možnost vybrat v nejrůznějších odstínech a to od té nejsvětlejší, po nejtmavší. Vaše pleť bude po aplikaci pudru vypadat dokonale a vám vykouzlí přirozeně matný look. Minerálním pudrem zakryjete nedokonalosti velmi efektivně.

Vaši pokožku bude tento typ kosmetického přípravku chránit před vnějšími škodlivými faktory a také ji nebude zatěžovat. Proto se stal mezi ženami tolik oblíbeným produktem.

Hledáte pudr, který se dokonale přizpůsobí odstínu vaší pleti?

Pak je minerální pudr tím, co by vám v kosmetické taštičce rozhodně nemělo chybět. Hlavní výhodou použití je to, že vaše pokožka bude dokonale okysličená. Mezi další výhody patří to, že se pudr dokonale přizpůsobí vaší pleti. Naprosto perfektně zakryje nedokonalosti, budete ochráněni před vnějšími škodlivými faktory, vaše pleť nebude zatížená, přičemž vám dokonale vykouzlí přirozený vzhledy. Je jedno, jestli máte pleť mastnou, suchou, citlivou, vyzrálou, nebo smíšenou. Minerální pudr je vhodný pro všechny typy pleti.

Aplikuje se na očištěnou pleť, jako druhá fáze make-upu. Na pudr je pak vhodné nanést zdravíčka. Zdravíčka jsou potom už takovou třešničkou na dortu.

Minerální pudr nabízí již více kosmetických značek. Určitě jej seženete v drogeriích, nebo v lékárnách. Vyzkoušejte tuto novinku, která je na trhu velice úspěšná a kterou zcela jistě budete chtít po vyzkoušení vlastnit i vy. Uvidíte, že vám prostě sedne a nebudete k němu mít žádné výhrady.