Lékárna Dr. Max

0
335

S touto lékárnou se v dnešní době můžete setkat prakticky v každém větším městě. V České republice je totiž téměř 360 poboček, čímž tvoří největší lékařskou síť v České republice. Většina z těchto poboček se nachází v různých obchodních centrech, kde můžete pobočku navštívit každý den v týdnu od 8:00-20:00 hodin a to s velice dobrým přístupem i pro kočárky. A pokud zrovna potřebujete v Brně první pomoc, můžete navštívit i lékárnu Dr. Max, kde byla otevřena lékárna s nepřetržitou službou.

Lékárna a lidé

Lékárna zaměstnává v současné době přes dva tisíce farmaceutických pracovníků a farmaceutických asistentů. Naleznete zde také propracovaný systém vzdělání, který nabízejí stejně jako profesní růst. Zaměstnanci lékáren pravidelně procházejí proškolením.

Centrální laboratoř

Od léta roku 2014 se lékárna Dr. Max pyšní svojí vlastní laboratoří, která je umístěna u Prahy. Nyní je nejmodernější svého druhu v ČR. Laboratoř slouží k vyřizování většího počtu objednávek, které v poslední době přibývají. Veškeré produkty ovšem nejdou pouze do lékáren Dr. Max, ale také jiných lékáren, popřípadě do různých klinik a nemocnic.

Klientský program

Klientské karty mají dnes již skoro všechny obchody stejně tak lékárny a lékárna Dr. Max není výjimkou tohoto pravidla. Kartu si založíte pomocí dotazníku, který vyplníte a následně odevzdáte na pobočce, kde jste ho také dostali. Údaje budou zpracovány a podléhají přísnému utajení. Kartu také zrušit, přičemž vám budou zrušeny všechny nasbírané body.

Kartu si dle vašeho uvážení můžete opět založit. Nejen že na svoji kartu sbíráte postupně body za každý nákup na volný prodej, tak máte také možnost získat slevy na produkty předepsané na recept. Osoba starší 60-ti let nebo osoby mladší 15-ti let si mohou uplatnit až 50-ti % slevu na svůj předepsaný recept od lékaře.

Léky může ovšem vyzvednout i jiná osoba, která klientskou kartičku vlastní a sleva jim bude uznána, protože se řídí rokem pacienta, na kterého je recept vystaven. Důkaz o tom, že jste slevu opravdu obdrželi, zkontrolujete jednoduše na účtence, která vám bude vystavena hned po vykonání nákupu.

Body, které na svoji kartu sbíráte, můžete později vyměnit za slevy na nákup nebo využít i dalších výhod, které lékárna nabízí. Pokud nakoupíte zboží v hodnotě vyšší než 100 Kč, obdržíte 20 bodů, což je v přepočtu 0,50 Kč. Pokud jste svoji klientskou kartu ztratili, pořádejte o její zablokování a bez poplatků vám bude vystavena nová karta.