Bez bolestí se židličkou squatty potty

0
552

Trápí vás časté bolesti břicha? Pokud dbáte o své zdraví a chcete předcházet zdravotním problémům, zkuste squatty potty – zdravotní stoličku, se kterou bude tolik důležité vyprazdňování jednodušší díky správné poloze.

Problém civilizovaného světa – vykonávání potřeby vsedě. Defekace vsedě je nepřirozená čili ta nejhorší poloha pro naše tělo a dle vědeckých výzkumů přispívá ke vzniku zdravotních problémů jako je zácpa, hemoroidy, onemocnění tlustého střeva, poruchy v oblasti pánevního dna, močení a infekce. V onemocněních tlustého střeva se smutně držíme na předních místech na světě.

Správná funkčnost tlustého střeva

Věděli jste, že jsme stvořeni k tomu, abychom se vyprazdňovali v pozici dřepu? Dřep má svůj fyziologický smysl. Narovnává tlusté střevo, takže výkaly vyjdou snadněji ven bez náročného tlačení. Naopak při poloze vsedě mačkáme naši střevní tkáň, tudíž celý proces vyprazdňování prodlužujeme a i se nevyprázdníme dostatečně. Ve střevě se tvoří až 80 % imunitního systému, proto naše zdraví závisí na správné funkčnosti tlustého střeva.

Oddalte zdravotní komplikace s kardiovaskulárními problémy. Špatným sezením spojeným s náročným tlačením můžete dokonce dostat infarkt nebo náhlou srdeční příhodu. Nevěříte? Děje se to častěji, než byste si mysleli. Naopak otevřete náruč přínosu při močové inkontinenci, migrénách, učení dětí na nočník i bolestech během těhotenství.

Americký bestseller

Zdravotní stolička squatty potty vyřeší většinu vašich problémů. Nebojte se, pozice v dřepu vás na poprvé trochu zaskočí, ale pravidelným používáním si vaše tělo na novou pozici zvykne. Toaletní stolička má dlouhou životnost a je určena pro každého člena rodiny. Při nepoužívání ji snadno schováte pod toaletní mísu. Zdravotní stoličku squatty potty si můžete objednat na squatty-potty.cz. 11225-ecco-squattypotty-angle-w-toilet

Více informací o bezproblémovém vyprazdňování se zdravotní stoličkou naleznete na www.squatty-potty.cz. V USA je zdravotní stolička bestsellerem, v jiných krajinách jde o velice rozšířenou pomůcku, u nás jde o úplnou novinku. Brzy ale bude bestsellerem i u nás.