By: Matheus Almeida

Ten, kdo si zažil potřebu nosit brýlí, ví, jak dovedou zdánlivě nenápadně, ale velmi ovlivňovat kvalitu života. Jestliže jsou „skla“ vaší denní nutností, mnohé sporty a záliby si jistě nemůžete užít tak, jako by to mohlo být bez nich.

Velkou úlevou pro vás budou bezesporu kontaktní čočky nebo přímo laserová operace, která vás potřeby korekce zraku úplně zbaví. Víte ale, na kterou kliniku se obrátit, která má dobré ohlasy a bude pro vás spolehlivým partnerem?

Vsaďte na partnera, který pro vás udělá maximum

Společností, která pro vás udělá první poslední je např. NeoVize nebo DuoVize. Pojďme se na ně podívat blíže…

NeoVize Brno je akreditovanou oční klinikou Ministerstva zdravotnictví ČR. Zároveň se pyšní certifikací ISO 9001:2008. Jestliže se chcete zavit brýlí, máte šedý zákal nebo vás trápí jiná oční vada, můžete se objednat ke konzultaci a nechati si poradit od kvalifikovaných odborníků. Pomohou vám odstranit nebo zmírnit potíže, které vás provází běžným životem, a díky nim zjistíte, o kolik byl váš život ochuzen. Život bez brýlí je jednoduše lepší, kvalitnější a poznáte to ihned, jakmile je budete moci odložit.

DuoVize disponuje stejnou základnou, jako NeoVize. Rozdíl je v poli působení. DuoVize je k dispozici všem zájemcům z Prahy a okolí. Navštívíte-li kteroukoli z uvedených klinik, rychle můžete zjistit, kolik uspoříte laserovou operací i to, kolik vás bude zákrok stát. K dispozici je vám i užitečný přehled zákroků, které jsou vhodné právě pro vás.

Vymaňte se ze stereotypu a nenechte se omezovat

Brýle někteří z nás používají jako módní doplněk. Jestliže ale patříte do skupiny osob, která si bez nich nemůže pomoci, vězte, že se jich můžete rychle a snadno zbavit. Stačí navštívit oční kliniku NeoVize nebo DuoVize a zjistit, která možnost korekce zraku je pro vás nejúčinnější.

Bez brýlí se vám bude snadněji žít. Poznáte to ihned po absolvování zákroku. Stačí se jen objednat.

Víte, že zdravým pohybem při sportu můžete snížit riziko onemocnění osteoporózou? Více najdete na http://www.calcichew.cz/prevence.