Jezděte na strojích borců z Tour de France

0
323

Jezdíte aktivně na kole a sledujete závody v cyklistice? Potom jistě víte, jaká silniční kola využívají profesionální závodníci. Na Tour de France každým rokem startují aktuálně nejlepší cyklisté z celého světa a jezdí na těch nejlepších kolech, které si můžete pořídit i vy.

Lepší výkony s profesionálním kolem

Posuňte svoje cyklistické výkony na novou úroveň a pořiďte si odpovídající silniční kolo. Při konstrukci těch nejlepších kol jsou využívány materiály jako je karbon nebo chrom-molydbenové konstrukce. Silniční kolo je zároveň pevné, stabilní a velmi lehké, což umožňuje podávat daleko lepší výkony. Bez opravdu kvalitního profesionálního silničního kola se jen těžko přiblížíte časům profesionálních cyklistů startujících na Tour de France.

Kým se chcete stát?

Velké týmy, ve kterých jezdí velká jména světové cyklistiky, používají několik typů silničních kol od různých značek. Chcete být jako John Degenkolb a jeho tým Giant Alpecin, kteří využívají silniční kola Giant? Nebo se vám více líbí styl jízdy a výsledky vítěze časovky na olympijských Fabiana Cancellary, který spolu se svým týmem Trek Factory používá silniční kola Trek? Či toužíte se snad stát alespoň z poloviny tak dobrými jako Andrew Talansky z týmu Cannondale Garmin, který sedlá silniční kola Cannondale?

Kde taková kola sehnat?

Profesionální silniční kola jsou snadno k dostání na bikerparkmost.cz, kde si můžete vybrat z pestré nabídky kol velmi známých značek, jako jsou silniční kola Trek, Cannondale a silniční kola Giant. V nabídce najdete i horská kola, takže své vyjížďky nemusíte omezovat pouze na silniční povrchy, ale můžete se vydat objevovat svět i tam, kam se silničním kolem nedostanete. A kdo ví, třeba se díky poctivému tréninku jednou sami postavíte na start nějakého cyklistického závodu.