By: Henrik Palm

Hokej je odedávna silnou stránkou našich sportovců. Je až neuvěřitelné, jak se naše země díky hokejistům dokáže pozvednout, jak jsou fanouškové semknutí a jak dovede celé Česko povzbuzovat hráče na ledě, aby jim dodalo více síly a odhodlání ke hře. Staňte se i vy těmi, kdo podporují hokejisty, stejně jako celebrity z mnoha odvětví showbusinessu, jako je Leoš Mareš, Tři sestry a jejich Banditos nebo třeba populární Nicky Tučková a Tomáš Touha.

Originální virální kampaň

MS hokej, Jaromír Jágr a ostatní skvělí hokejisté našeho mužstva, bezesporu i báječní komentátoři utkání a mnohé další, jsou příčinou doslova davového šílenství, které národ v těchto dnech prožívá. Virální šíření #hophophop challenge prostřednictvím sociální sítě Facebook i internetu – YouTube či Instagram, vše ještě umocňuje. Jestliže jste zatím neměli příležitost shlédnout challenge nebo videa našich známých osobností, rychle to napravte. Doslova vás vybudí k fandovství a podpoře našeho týmu ledního hokeje.

Kupříkladu odvážný Adam Jedlička měl tolik kuráže, že ke skandování vybídnul jednoho z nejlepších hráčů světa, Jaromíra Jágra. Připojil se k němu celý tým Meteor Třemošná.

Podpořte virální kampaň

Jestliže je hokej vaší srdcovou záležitostí a rádi podpoříte naše hráče, nebuďte lhostejní a podpořte je také. Je jedno, jste-li muž, nebo žena. Celou challenge vdechla život Hana Mašlíková a podařilo se jí neuvěřitelné, strhla obrovské množství fanoušků. Fandí dokonce i naše slavná a uznávaná modelka Simona Krainová nebo Agáta Hanychová.

Je jen na vás, jakým způsobem se rozhodnete fandit a kolik času budete podpoře #hophophop kampani věnovat. Důležité je zúčastnit se a projevit tak podporu našim hokejistům, kteří pro získání zlata dělají vše, co mohou. Nenechte je bojovat samotné a přidejte se do řad fandů, kteří jim dokazují, jak si jich váží a jakou důvěru do nich vkládají. Kampaň vás zaručeně chytne, stejně jako hra našeho týmu.