Máte strie po těhotenství, zhubnutí nebo se vám objevily křečové žíly? Využijte pomoc laseru.

0
370

Velké množství žen trápí nevzhledné strie, nebo také pajizévky, které se objevují na břiše, bocích, stehnech, lýtkách, ale také zadečku, prsech či jinde. Vznikají snadno, a i když se jim budete snažit předejít např. používáním speciální kosmetiky v těhotenství, většinou se jim nevyhnete.

Stejné popraskání kůže postihuje ty, kdo byli otylí a zhubli, nebo ty, kdo rychle zvýšili svoji svalovou hmotu, přibrali a elasticita pokožky nevydržela rychlou změnu a na pokožce se vytvořily lesklé, světlé jizvičky.

Chcete-li se nevzhledných jizev zbavit, budete mile potěšeni, jak jednoduše a rychle to jde. Stačí obrátit se na Perfect Clinic, která nabízí laserovou léčbu strií, ale i laserové odstranění kožních výrustků, znamének nebo např. křečových žil.

Vyberete si ošetření laserem nebo chirurgickým zákrokem

Díky plastické chirurgii je možné odebrat část postižené kůže, nebo její další část přesunout na méně patrná místa. Mírně zlepšit dlouhodobě lze stav kůže pravidelnou péčí.

Co se týká odstranění znamének a kožních výrustků, i tady se dá laser použít. Laser je vhodný v případě, kdy není potřeba provádět histologické vyšetření. Bude-li nutné, lepší je odstranit znaménka chirurgicky. Při laserovém zákroku vniká minimální jizvička, kdežto chirurgické ošetření se sebou nese vždy mnohem patrnější jizvu.

Znaménka je potřeba odstranit nejen v případě, kdy mění svůj tvar, ale také tehdy, když se nachází v místech, kde dochází ke kontaktu se švy, spodním prádlem, řetízky… Vždy je potřeba šetrné zacházení a pravidelné kontrolování stavu znaménka nebo pigmentové skvrny.

Perfect Clinic dostupná náročné i klasické klientele

Na péči a služby Perfect Clinic se ročně obrátí velké množství pacientů. Řeší zde své zdravotní i estetické potíže a nabírají větší sebedůvěru, lásku ke svému tělu i zdravý stav pokožky a dalších částí těla. Informujte se ZDE na laserové odstranění kožních výrustků, nebo laserovou léčbu varixu. Budete zajisté spokojeni.