Kvalita oleje je neocenitelná nejen v kuchyni při vaření, pečení, přípravě studené kuchyně… ale i v případě, že se jej rozhodnete vyzkoušet ve spojitosti s péčí o tělo a vlasy.

By: Wicker Paradise

Mnozí světově známí kadeřníci v poslední době doporučují zábaly na vlasy, které si doma zvládne připravit každá žena nebo muž. Díky nim jsou vlasy krásně lesklé, vyživené, pevnější, nelámou se, netřepí, olej je hezky uzavře, a účes celkově je jednoduše neodolatelný.

Hydratace bez použití konzervantů, chemických látek a přísad

Nejen v létě je potřeba svou pleť, pokožku i vlasy hydratovat. Mnozí vynakládáme nemalé finanční částky za drahé a přitom nezdravé kosmetické výrobky, kterými chceme své tělo hýčkat, dodat mu živiny a potřebné vitamíny.

Přitom ale stačí, pořídíte-li si olivový olej prvotřídní kvality. Jedním takovým je Terra Creta, jehož zemí původu je slunné a krásné Řecko. Nejenže je výtečný na přípravu jakékoli kuchyně, ale budete spokojeni, i když jej použijte na suchou pokožku, do koupele, nebo na zábaly.

Množství cenných živin a látek

Olivový olej má množství mononenasycených mastných kyselin, ale také obsahuje vápník, antioxidanty, vitamin E, železo a jiné. Můžete se s ním i odlíčit nebo si vytvořit pleťovou masku. Pleť výborně osvěží a zklidní. Dá se použít i na některé druhy ekzematických onemocnění.

Oleje Terra Creta se navíc prodávají i v praktické balení – ve spreji. Jde o skvělý způsob, jak jej můžete dávkovat, nemusíte se bát, že se „ulijete“ a dáte jej někde nechtěně mnoho. Stejně tak jej rovnoměrně nanesete např. na vlasy, tělo po koupeli atd.

Nahlédněte na internetové stránky společnosti pemap.cz a přesvědčte se, že i kvalitní a chuťové výborné olivové oleje z Řecka jsou u nás k sehnání za velmi rozumnou cenu. Budete mile překvapeni a jistě nebudete chtít používat žádný jiný, než tento.