Chcete nakupovat pouze kvalitní ovoce a zeleninu plné prospěšných látek? Nezáleží na tom, zda provozujete restauraci, nebo vaříte pouze pro své potřeby. Zelenina a ovoce jsou nedílnou součástí naší stravy a proto bychom nad jejich nákupem měli přemýšlet. Rozvoz kvalitních produktů do provozoven po celé ČR zajišťuje velkoobchod ovoce zelenina Šandera. Přináší nejširší spektrum ovoce, zeleniny, hub a čerstvých bylinek. Ať už potřebujete pro vaši gastronomii cokoliv, určitě to bude v nabídce. Předostí je i množství regionálních produktů a také pohodlný způsob objednávek.

Nemusíte se bát, že by byla zelenina přemrzlá, nahnilá nebo dokonce plesnivá. Takovéto problémy vznikají nedodržením správné technologie skladování a také špatným výběrem od dodavatelů. To vám ale u Šandery nehrozí. A pro maloobchodní zájemce je zde k dispozici farmářská prodejna se zajímavým sortimentem. Mnoho produktů je od českých dodavatelů.

Ptáte se, jak vybírat ovoce a zeleninu v různých ročních obdobích? Základem je zaměřit se na sezonní plody. To, co zrovna přirozeně dozrává, urazilo nejmenší kus cesty, bude nejlépe chutnat a bude také pro naše tělo nejprospěšnější. Zároveň v létě jsou vyhledávané druhy, které přirozeně ochlazují, a v zimě zase ty, které tělo zbytečně neochladí. Příkladem může být ledový salát. V létě je velice žádoucí, ale v zimě nám nemusí udělat zrovna nejlépe.

Do svých prodejen a kuchyní si můžete v maloobchodě nebo velkoobchodě ovoce zelenina pořídit cokoliv je vám libo, a co je zrovna v prodeji. Je to jen na vás. Základem úspěchu každé restaurace by měly být rozhodně kvalitní suroviny. Pokud bude mít zákazník jistotu, že na talíř dostane vše čerstvé a ve špičkové kvalitě, nebude se zdráhat si připlatit. Proč používat sušené bylinky, když můžete mít čerstvé? Proč mít kompotované ovoce, když je čerstvé lepší? Navíc tato varianta nemusí být vůbec nijak drahá, někdy je dokonce levnější. Udělejte z vašich pokrmů gastronomický zážitek a lidé se k vám pohrnou.