Očistěte svá játra po prodělané nemoci. Pomůže vám ostropestřec

0
313

Spousta dětí i dospělých ročně prodělá onemocnění, které má neblahý vliv na játra. Jde o mononukleózu, po níž jsou játra skutečně zanešená a oslabená. Je dobrá jim pomoci vrátit se do stavu, aby byly fit a svou činnost plnily tak, jak mají. K tomu nám pomůžou kvalitní doplňky stravy a bylinky.

Kouzelná síla ostropestřce

Je prokázáno, že ostropestřec velmi dobře pomáhá při regeneraci jater. Není pravdou, že mají játra zasažena jen lidé, kteří nedbají o své zdraví, požívají velké množství alkoholu atd., postiženi mohou být všichni, kdo prodělali závažná onemocnění, užívali silné léky nebo prodělali např. mononukleózu.

Jestliže hledáte pro sebe nebo svoje dítě přírodní lék, který dá vaše játra rychle do pořádku, sáhněte po ostropestřci. K dostání je ve více podobách a jeho účinky jsou skutečně velmi dobré.

Jak se dá ostropestřec užívat

V lékárně si můžete zakoupit olej z ostropestřce, čaj z této byliny i tabletky, obsahující ostropestřce i další účinné látky pro očistu a regeneraci jater. Největších účinků dosáhnete s užíváním oleje. Ten se užívá 2x denně vždy po jedné čajové lžičce. Přidat si jej můžete do salátu, na chléb nebo polit si jím jakýkoli hotový pokrm, pokud jej nechcete užívat samotný.

Rozhodnete-li se pro tabletky, ty se užívají 1x denně 1 tableta. Chuť je poměrně příjemná a tablety se snadno polykají.

Celou kúru můžete doplnit i čajem z ostropestřce. Mnoho lidí uvádí, že již po 3 měsících užívání ostropestřcce jim bylo při kontrole lékařem zjištěno, že stav jejich jater je mnohem lepší.

Bydlíte-li ve městě, ve speciálních prodejnách zdravé výživy nebo v lékárně můžete ostropestřec koupit i v sypané podobě na čaj.

Zregenerujte svá játra a dopřejte jim rychlý a zdravý detox s přispěním ostropestřce. Budete mile překvapeni, jak dobře funguje a váš lékař jej bude doporučovat dalším pacientům, kteří k němu s onemocněním či oslabením a zanesením jater přijdou.