Kterou ženu by netížilo, že je rok od roku starší a na její pleti je to čím dál víc znát? Mnohé z nás se začnou stranit sluníčku (opalování zvýrazňuje vrásky i pleti nesvědčí), používáme kdejaké drahé doplňky stravy či krémy, které mají zaručeně fungovat a jsme schopny za ně utratit doslova majlant. Anebo zkoušíme nejrůznější domácí tipy, jak se od unavené, povadlé pleti oprostit, ale výsledky jsou mnohdy značně nejisté a bez viditelných změn.

Chcete-li začít používat přípravky, které vám vykouzlí úsměv na tváři, dodají vám sebevědomí, protože konečně zkrásníte, vyzkoušejte následující:

Známý a úspěšný kolagen

Výborným řešením je např. užívání kolagenu. Ten totiž udržuje pleť elastickou a snižuje projevy stárnutí. To ale není to jediné, co umí. Příznivě působí i na svalové tkáně a klouby, jeho užívání ocení i vaše vlasy a vlasové folikuly.

Bez kolagenu by se nám žilo velmi špatně, tvoří až 25% váhy proteinů v našem těle. Dokonce podíváme-li se na pokožku, je jím tvořená až z 75% a asi 30% našeho těla je tvořeno kolagenem.

Tím, jak stárneme, se tvorba kolagenu snižuje. Počáteční snižování začíná už ve 25ti letech a čím jsme starší, tím se dostavuje razantnější úbytek této nedílné součásti organismu.

Užívání vás nijak nezatíží, pořídit si můžete kolagen ve formě tablet, které si můžete vzít kdekoli se sebou – do práce, na dovolenou, nebo jej užívat v pohodlí domova.

Znáte kyselinu hyaluronovou?

Dalším pomocníkem proti času majícího vliv na náš vzhled je účinná kyselina hyaluronová. Značně mírní ochabování pokožky, tvorbu vrásek, dodává pleti jemnost, hydratuje ji a dělá ji vláčnou. Zároveň udržuje vysokou hladinu elastinu i kolagenu v pokožce. Jednoduše se dá říci, že zadržováním vody plní mezery mezi buňkami a zároveň je chrání.

Pořídit si můžete kyselinu hyaluronovou v podobě krému či tablet, vynikající je užívání v kombinované formě.

Dejte vale povadlé pleti plné vrásek, s kolagenem a kyselinou hyaluronovou budete za pár týdnů nadšeny, jak výrazných pozitivních výsledků dosáhli.