Možná jste v životě slyšeli o spoustě diet, ale že existuje ketonová dieta dost možná slyšíte poprvé. Co to vlastně ketonová dieta je? Tato dieta vám umožní zhubnout rychle a to bez pocitu hladu, protože pokud toužíme zhubnout, většinou se to snažíme udělat tak, abychom jedli méně, než jsme byli doposud zvyklí.

Ketonová dieta, které se také říká dieta proteinová, vám umožní zhubnout rychle, efektivně a zdravě. Nebudete muset počítat kalorie, nebudete mít hlad, budete se cítit příjemně a budete hubnout. Ketonová dieta se skládá z 5-ti jídel denně a to zpočátku jídel proteinových, které však později nahradíte opět jídly běžnými.

Tip: Pokud si nechcete hlídat příjem sacharidů, vyzkoušejte KetoMix dietu.

Jak to funguje

Proteinová jídla vám sníží obsah cukrů a tuků a zvýší obsah bílkovin. Díky tomuto procesu pak v těle dochází k zrychlení metabolismu a ke spalování tuků. Díky tomu uvidíte velmi brzy, že jdou kilogramy, ale také centimetry rychle dolů. Díky bílkovinám zhubnete jen to, co skutečně chcete a to jsou tuky. Výborné na tom všem je, že nebude docházet k jo-jo efektu. Naučíte se dodržovat pitný režim a správně a pravidelně jíst.

Co jíst

Sestavit jídelníček si můžete z těchto potravin: Rozhodně zařaďte ryby a to pstruha, pangacia, losos, tresku, file…, dále pak krůtí, nebo králičí maso, určitě si do jídelníčku zařaďte i vajíčka a také se nemusíte bát tvrdého sýru Eidam. Z tuků si kupte máslo, olej olivový a kokosový, ale také mandle a vlašské ořechy. Velmi vhodný je květák a brokolice a další listová zelenina. Z těchto potravin si pak můžete různým způsobem sestavit jídelníček. Jde o to, aby v něm byla zahrnuta jak snídaně, tak svačina, oběd, svačina a večeře. Pokud si budete připravovat vajíčka, tak vždy bez žloutku a to jak míchaná vejce, tak i vejce natvrdo. Je nutné však ještě dodržo vat pitný režim a nejlepší je sáhnout po vodě bez bublin.