Týden zdarma v dámském fitness centru

0
299

Dlouho uvažujete, že začnete chodit do posilovny, ale ocenily byste spíše dámský kolektiv a vlastní trenérku než zvědavé pohledy mužů, které jsou vám nepříjemné a působí rušivě? Chcete vyzkoušet něco nového a zapracovat na své postavě s minimem vynaloženého času a peněz? Zaregistrujte se na týden cvičení zdarma v posilovně určené výhradně ženám a pro ženy. Po celý týden budete mít přístup zdarma do fitness, vyzkoušíte si styl cvičení a posilování, které vám budou nejvíce vyhovovat, a pokud vám také přinesou kýžené výsledky, můžete s chutí pokračovat.smi0362

Intenzivní kruhový trénink

Přihlásíte-li se na týden zdarma v dámském fitness centru, budete mít do něj neomezený přístup. Volně a bez objednání se budete moci zapojovat do každodenních programů zahrnujících efektivní hubnutí pod dohledem osobní trenérky, která vám poradí, jak na to, a bude s vámi intenzivně cvičit na základě vašich fyzických možností a kondice. Pouhá půlhodina intenzivního kruhového tréninku 2-3 krát týdně udělá s vaší postavou hotové divy. Kruhový trénink v sobě spojuje prvky aerobního cvičení a posilování na speciálně upravených dámských strojích. Cvičí se 30 minut bez přestávky několik sérií cviků určených pro všechny svalové a problematické partie. Cvičení je vhodné pro ženy všech věkových kategorií, zkušená trenérka jeho intenzitu přizpůsobí každé ženě na míru a naučí vás především cvičit správně.

Jak to funguje a kde cvičit?

Vyzkoušejte si na týden zdarma, jak vypadá takový kruhový trénink Contours. Na první lekci se musíte objednat, na další už přicházíte volně bez objednání podle svých časových možností a trávit čas ve fitness lze libovolně dlouho. Vyzkoušet lze samozřejmě i cvičení v jiných pobočkách Contours, do nichž budete mít též přístup. Samotné členství ve fitness stojí 590 Kč. Kruhový trénink Contours najdete ve všech větších městech, čtyři pobočky má například Contours v Praze. Dále jsou dostupné pobočky v Brně, Liberci, Ústí nad Labem i jinde. Ne všude však nabízí týden na vyzkoušení zdarma. Na lekce kruhového tréninku zdarma se lze zatím objednat pouze v Praze, Ostravě (ve třech pobočkách) a v Olomouci (ve dvou pobočkách). Registrovat se na bezplatný týden cvičení Contours můžete na stránkách fitnesszeny.cz.