Je spousta milovníků sportu. A ti se teďka jistě radují, protože téměř každý den můžeme sledovat hokejové zápasy. Ovšem pravdou je, že ne všechny zápasy stihneme, protože některé se odehrávají v době, kdy jsme ještě v práci či máme jisté povinnosti a podobně.

Hokej jedině na živo

Určitě se najde pár opravdových nadšenců pro tento sport, kteří se vydali až do dalekého Ruska, aby měli všechny hokejové zápasy hned z první ruky, tedy na živo. Každopádně jim nemůžeme upřít zážitek, který při sledování hokeje z pohovky v obývacím pokoji, určitě nezažijeme. Protože přímo na místě je jistě úplně jiná atmosféra a hlavně je člověk všemu tak blízko, že se mu pomalu zdá, jako by sám byl na ledě. Ovšem tento zážitek si také pořádně zaplatíte. Jedná se pouze o vstupenky, které také nejsou nejlevnější, ale hlavně o cestu, protože Rusko je od nás opravdu dost daleko.

Hurá, hokej – sejdeme se na pivě

Hospody a hospůdky musí mít radost, protože je mnoho lidí, kteří se rozhodnou fandit našemu týmu při pivu s kamarády. A tak se domluví na jedné z oblíbených hospod, kde se večer srazí, aby si dali chlazené a čepované pivo a následně s kamarády pořádně zapili vítězství či po případě i žal. Jednak to stmeluje celou partu, ale také je pohromadě více fanoušku, což také zpříjemní celou atmosféru, každý je totiž natěšený a nervózní zároveň. A některé hospody se opravdu snaží svým klientům nabídnout nejlepší podmínky, a tak často přehrávají zápasy na plátno anebo v některých hospodách můžete také vidět servírky v hokejovém dresu.

Televize vyhrává

Vzhledem k tomu, že výlet do Ruska kvůli hokeji by se hodně prodražil, většina lidí dává přednost živým přednosům v televizi. Výhodou je, že jste v pohodlí vašeho domova, můžete si v klidu otevřít pivo či dát si nohy na stůl a přitom pořádně fandit. Ovšem některé hokejové zápasy v televizi prostě nestihnete, a tak nezbývá nic jiného, než si je najít na jiných zdrojích, což rozhodně není nic těžkého. Někteří lidé si přenos nahrají a pustí si ho, až přijdou domu či až se najde chvilka času. Avšak pokud doma nemáte nahrávací systém, tak si informace o tom, kdo a kdy dal gól, můžete jednoduše najít na mnoha internetových stránkách se sportem, kde si také můžete přehrát celý zápas.

Všechno je v mém telefonu

Velcí fandové hokeji si určitě všimli, že na svět vyšla aplikace, která je zaměřená na hokej. Jedná se o perfektní aplikaci, kde najdete snad všechno, co se týče hokeje. Ať už chcete vidět výsledky posledního zápasu anebo jste zvědaví, jak tam ten Birner střelil gól, všechno najdete. Má mnoho služeb, které vás jistě zaujmou. Je zde i srovnání veškerých zápasů a v případě, že budete pracovat a nebudete mít čas na sledování hokeje, tak vás tato aplikace bude hlasově informovat o každém gólu. Velkou výhodou je, že si aplikaci můžete volně stáhnout na váš telefon.

 

Sledování hokeje je pro mnohé pořádnou událostí. Fanoušci se opravdu vžívají do každého zápasu a tak se nemůžeme divit, že se otvírají hospůdky a vznikají aplikace.