Sitara – energie z Bali

0
339

Chybí vám radost do života, jste unavení a nevyrovnaní? Přesně na takové lidi se zaměřuje Sitara. Udělejte si radost, pociťte příjemnou energii z Bali a cvičte jógu.

Sitara je projektem Kamily Namasté, která nedávno objevila krásy Bali, vrátila se plná nápadů a chuti pomáhat ostatním. Přání se stalo skutečností a její projekt dnes přináší radost nejen milovníkům jógy.

Jóga je o duševním zdraví

Stejně jako Sitara je i samotná jóga o snění, radosti, splněných přáních, slunci, inspiraci a o ráji. Její kouzlo v 21. století objevuje čím dál více lidí. Dlouhá léta přežívala povětšinou v Asii mezi mnichy, dnes ji denně cvičí miliony lidí po celém světě. Právě teď se určitě někdo v rámci jógy protahuje a má na sobě hezké a pohodlné oblečení na jógu.

Na oblečení se Satira zaměřuje. Veškerý sortiment pochází z ostrova Bali, a tak ho jinde v Česku neseženete. Cvičit jógu je samozřejmě možné v čemkoliv, ale hezké tílko s nápisem OM nebo obrazcem jin jang vám ještě lépe pomůže navodit atmosféru. Mezi nejčastěji kupované jóga oblečení ze Satiry však patří podprsenky a tílka s motivem květu lotosu. Ten v mytologii znamená krásu, čistotu, duchovnost a stálý rozkvět.-joga-khaki-leginy

Dejte najevo, co máte rádi

Určitě byste na světě našli spousty lidí, kterým jóga změnila život. Naučí vás totiž vnímat řeč vlastního těla a mysli a to nejen tehdy, když cvičíte. Jóga umí otevřít nové obzory, pokud se jí sami otevřete.

Lidé, kterým se to povedlo, se snaží tento životní styl šířit dál. Někdy vyznávají vyloženě přírodní životní styl, jindy byste to na nich nepoznali. Možná nosí jen nějaký malý šperk, který odhaluje jejich myšlenky.

Také Sitara nabízí pár originálních šperků z Bali. Patří mezi ně náramky Sitara s budhou, z magnezitu, křišťálu, s perlou, čakrový náramek a další. Mezi nejoblíbenějšími produkty objevíte rovněž přívěšek strom života nebo oranžový náramek se stříbrným řetízkem a kamínky. Poslední důležitou část sortimentu tvoří harmonizující spreje, které vám umožní doslova pocítit příjemnou atmosféru.