Sportem ku zdraví v originálním dresu

0
239

Teplé počasí posledních dnů vyhnalo na kolo či brusle nejednoho nadšeného sportovce. Můžeme potvrdit, že je to opět tady. Letní sezóna sportovců začíná, a tak je nejvyšší čas zkontrolovat vybavení a při dalším slunečném dni se vydat ven. Projížďka na kole nebo proběhnutí zlepší náladu a prospěje zdraví.

Ale víte, kdy máte ze sportování nejlepší pocit? Možná je to trochu povrchní, ale mozek nás prostě odměňuje endorfiny tehdy, když se nám sport daří a když dobře vypadáme. Všichni si rádi zasportujeme v hezkém oblečení.

Dres podle vlastního návrhu

Ti skromnější si vystačí s dresem, který koupí v každém druhém sportovním obchodě. Náročnější sportovci si chválí služby společnosti Alisy. Ta totiž vyrábí dresy na míru a hlavně s vlastním designem. Není potřeba objednávat dresy florbal nebo fotbal pro celý tým, bez problémů vyrobí jen jediný kus originálního dresu.

Méně graficky zdatným zákazníkům připraví návrh odborníci z Alisy. Po konzultaci jsou schopni dát dohromady návrh toho, co jim zákazník popíše. Kreativci se do toho pouští sami. Z webu Alisy si stáhnou šablonu (liší se podle typu dresu) a do ní svůj design nakreslí ve formě vektorové grafiky (v programech CorelDraw nebo Adobe Illustrator).

Hezké je, že po obdržení a zkontrolování návrhu Alisy vytvoří zmenšeninu dresu (většinou v měřítku 1:10), takže zákazník vidí ještě před zhotovením svůj dres v reálu, ne jen na obrázku. Pak už je design pomocí sublimačního tisku vytištěn na vybraný střih. Celé to jde velmi rychle, za dva až tři týdny už se v něm prohání majitel.

Hodně oblíbené jsou originální cyklo dresy, své návrhy mají často také hasiči. Není divu – cyklistika je u nás populární zábavou a hasičský sport si hodně zakládá na týmovém duchu, takže vlastní dresy jsou potřeba.

Pokud letos chcete sportovat stylově, mrkněte na web Alisy.cz. Můžete si nechat vyrobit třeba rodinné dresy. Fantazii se meze nekladou.