Ať už milujete pohyb, nebo sportujete jen příležitostně, pár sportovních kousků by ve vašem šatníku rozhodně nemělo chybět. Zejména běh, cyklistika a kolečkové brusle získávají na popularitě a kdo se v dnešní době nehýbe, jako by ani nežil. Díky tomu je na trhu i spousta výrobců sportovního oblečení. Pěkné a zároveň funkční kousky se dají sehnat za přívětivé ceny.

Lidem, kteří se sportu věnují vrcholově či aspoň závodně, jistě nepřijde zbytečné vyhodit tisíce za oblečení známých značek. Všichni ostatní ocení nabídku méně známých, ale srovnatelně kvalitních firem. Tu v ČR představuje i značka Kilpi.

Ze sloganu Kilpi Testováno severem by se mohlo zdát, že firma vyrábí pouze outdoorové oblečení, ale opak je pravdou. Obleče vás prakticky pro jakýkoliv zimní i letní sport. V letošním roce přibylo v sortimentu nádherné pánské a dámské cyklistické oblečení a také vybavení pro běžce.

Funkční a lehké kousky z příjemného materiálu

Kilpi využívá barevné motivy, díky kterým je svět hned veselejší. Zářivé barvy ke sportu patří a rovněž vám zajistí lepší viditelnost za šera. Řidiči mají rádi cyklisty a běžce oblečené ve výrazných barvách, protože si jich lépe všimnou.

Firma dbá na reflexní prvky, jimiž je opatřena většina svrchních oděvů. Dámské i pánské běžecké oblečení je lehké, skladné na cesty a hlavně perfektně saje pot. Podobnými vlastnostmi oplývá cyklistické vybavení. Bundy jsou nepromokavé a neprofouknou. Spousta kousků je opatřených různými vychytávkami – například bunda Transformer má odepínatelné rukávy.

Pohodlné botky ze severu

Myslí se i na nohy. Společnost Kilpi navázala spolupráci s jednou švédskou značkou, a tak v ČR distribuuje perfektní sportovní a outdoorovou obuv ICEBUG. U bot si jistě všimnete neobvyklých gripů integrovaných do podešve. Díky tomu se chlubí výbornou přilnavostí i na extrémně kluzkém povrchu.

Toužíte po kvalitě za rozumnou cenu? Kilpi vám ji dopřeje. Podívejte se do jejich e-shopu www.shopkilpi.cz, nebo navštivte nějaký z kamenných obchodů po celé ČR. I vy můžete vyběhnout v elegantním sportovním dresu za rozumnou cenu.